Viime aikojen parhaat x 10

En ole hetkeen postaillut viime aikojen parhaita juttuja, joten näin perjantain kunniaksi ajattelin fiilistellä kaikella kivalla, mitä on sattunut ja tapahtunut. Tietenkin vallitsevasta maailmantilanteesta ja sen kääntymisestä polsitiivisempaan suuntaan, olen ehkä eniten innoissani, mutta sitä nyt ei varmaan tarvitse edes erikseen mainita. Olen kokoajan uskonut hyvään ja siihen, että paremmat ajat ovat edessäpäin, jonka vuoksi en tavallaan ole kuitenkaan yllättynyt siitä, kun niitä aikoja kohti olemme menossa. Toki eihän tässä uskalla vielä liikaa innostua, eli kesää pidemmälle en tee edelleenkään suunnitelmia, vaan pidän mielen maltillisena. Pidemmittä puheitta kuitenkin itse postauksen sisältöön, eli niihin parhaisiin, juttuihin, jotka ovat viime aikoina ilahduttaneet ja saaneet hyvälle mielelle.

Moccamaster, joka hankittiin vajaa kuukausi sitten, on mullistanut meidän kahvinjuonnin. Enää en oikeasti tajua, miten olen voinut juoda sellaista ”kuraa” mitä aikaisemmin join. Tietenkin uusi keitin on aina uusi keitin, mutta ei brändi ole turhaan niin hehkutettu. Panostetaan nykyään muutenkin kahviin, eli ostetaan erilaisia kahveja ja maistellaan niitä. Joku päivä haaveena olisi omistaa laite, jolla saa valmistettua esim. lattea ja muita ihania erikoiskahveja. 😍

Hyvin nukutut yöt, eli Tempur -sänky*, joka saapui muutama viikko sitten (*sängystä saatu media-alennusta). Voin sanoa, että ehkä maailman paras hankinta ja sähkökäyttöisenä sänkynä se menee sekä sohvasta, että sängystä. Teen Tempurin kanssa pidempiaikaisen yhteistyön, jonka sisältöön tämä maininta täällä blogissa ei nyt mitenkään liity, mutta halusin silti asiasta tässä yhteydessä mainita, koska sänky on ollut viime viikkojen kohokohta. Nyt on tilaa ja mukavuutta, jonka koen kohta 34-vuotiaana ansainneeni. Olen omistanut aina halpoja perus sänkyjä, joten kyllä tällä ikää on ihana panostaa yöuniin ja palautumiseen.

Vietettiin viime viikonloppuna staycationia Helsingin keskustassa, joka oli pientä luksusta normaaliin arkeen. Ymmärrän, ettei kaikille hotelliviikonloput ole taloudellisesti mahdollisia, mutta jos vaan on mahdollista säästää hieman rahaa tällaiseen ylellisyyteen, niin suosittelen sen tekemään. Pieni irtiotto arjesta ja kodin nurkista tekee hyvää, etenkin tällaisena aikana, kun muutenkin on tapahtunut niin vähän.

Olen nauttinut nyt todella paljon ulkona liikkumisesta ja lenkkeilystä aurinkoisessa keväässä! Vaikka alkuun salien sulkeutuminen jopa hieman hirvitti, loppupeleissä olen huomannut nauttivani vaihteen vuoksi hieman erilaisesta treenailusta. Vaikka salit kohta aukeaisivat niin luulen, että otan kortin vasta vapun jälkeen.

Meidän lähikauppaan saapui korttelitoiveena suosikki Lohiloamme, eli makua DAMN. Nyt hamstrataan sitä aina kerralla useampi purkki, jos sitä on hyllyssä jäljellä. 😁 Korttelitoiveiden jättäminen siis kannattaa, vink vink.

Puhuttiin yksi päivä kumppanin kanssa unelmista ja siitä, mitä halutaan elämältä viiden vuoden päästä. Yhteinen huomio, joka tehtiin oli se, ettei oikeastaan haluttu muuttaa meidän elämää suuremmin. Eli summarum summarum, eletään siis tällä hetkellä pitkälti sellaista elämää, jollaista halutaan elää. Tämä on tavallaan aika herättelevää, koska yleensä ihmiset elää ”sitten kun” -elämää. Toki tähänkin elämänvaiheeseen liittyy monenlaisia tunteita ja vaikka nautin elämästäni, kyllä välillä minullakin on huonoja päiviä ja murehdin tulevaa. Noin yleisesti on kuitenkin yksi parhaista asioista elää elämää, josta ei haluaisi mihinkään muualle, tai jota ei tarvitse pakoilla.

Lounastreffit Cafe Carusellissa kollegan kanssa, olivat yksi kuluneen viikon kohokohdista! Olipa ihanaa käydä pitkästä aikaa ulkona syömässä ja tuolle päivälle sattui bonuksena upean aurinkoinen keli. Olen ollut tosi fiiliksissä ravintoloiden aukeamisesta ja uskon muidenkin allekirjoittavan fiilikseni. Harmi, ettei viikolopun sää näytä ihan yhtä aurinkoiselta kuin alkuviikkoa, mutta kesää kohden mennään, joten eiköhän aurinkoa ole vielä paljon luvassa.

Pesin viikko sitten perjantaina ikkunat ja työn jäljen näkeminen toi hyvän mielen – nyt näkee taas kunnolla ikkunoiden läpi! Ei ole muuten mitään kivointa puuhaa, mutta palkitsevaa.

Ostin eilen uudet pussilakanat ja tyynyliinat sänkyyn, jotka tuntuvat iholla ihanalta. Rakastan puhtaita lakanoita ja vaihdan niitä usein, jonka vuoksi on suorastaan pakko omistaa useat lakanat. Pienenä vinkkinä muuten kaikille itseruskettavan käyttäjille, kannattaa ostaa erillinen tumma lakana, jonka levittää sängylleen aina, jos laittaa itseruskettavaa yöksi. Tuo  nimittäin suojaa sänkyä, eikä aamulla tarvitse katsella railoja lakanoissa.🤓

Kasvojen retinol-kuuri etenee ja nyt kun käytän tuotetta jo kolmatta viikkoa, levitän sitä iholle joka toinen ilta. Olen huomannut, että otsasta puskee pientä haaleaa näppyä ulos, samoin nenän vierestä poskien puolelta, mikä on kuulemma tyypillistä. Mitään muita sivuvaikutuksia en ole vielä huomannut, eli kasvot eivät punoita tai ole muutenkaan herkät. Fiilis kuurin vaikutuksista on siis jo tässä kohtaa positiivinen, mutta lopputulosta odotellessa!

Eipä muuta kuin ihanaa alkavaa viikonloppua, sateisesta kelistä huolimatta!

Täällä luvassa on rento viikonloppu, jonka suunnitelmat ovat vielä täysin auki.

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (4)
 1. Noora Uimonen
  26.4.2021, 15:02

  Lohilot on kyllä tosi hyviä, mutteivät itselläni kuitenkaan kokonaan korvaa, ns.epäterveellisempiä, herkuttelujäätelöitä. Olen esim.useassa blogissa törmännyt niiden suosimiseen, mutta niissä käytetty fruktoosi, arveluttaa jatkuvassa käytössä. Fruktoosi makeutusaineena, on joidenkin tutkimusten mukaan jopa epäterveellisempää kuin tavallinen sokeri. ( Esim.maksan rasvoittuminen) Joka saa miettimään onko se ihan niin terveellistä herkuttelua sittenkään. Kiitos muuten hyvästä blogista.

  1. Okei, itse taas tykkään niistä jopa enemmän kuin tavallisesta jäätelöstä! Tavallisella tarkoitan näitä Ingmanin perinteisiä jne. Ostan nykyään aina jos jäätelöä ostan, niin jotain näitä ns. parempia vaihtoehtoja.

   Ja joo siis varmasti päivittäin jos käyttäisi, ei olisi hyvästä. Mutta toisaalta en usko, että valkoinen sokerikaan on. Tykkään siitä, että näissä jäätelöissä on proteiinia ja DAMN on vielä laktoositon. Ja toki se maku on niin herkullinen, se on aika tärkeässä roolissa.

   Kiva kuulla! Ihanaa viikon jatkoa sinulle. 🥰

 2. Ihana postaus! Itsellä on ollut hyvin vaikea kevät henkilökohtaisessa ja työelämässäkin. Tämä on hyvä muistutus siitä miten ihan pienilläkin asioilla on merkitystä onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Mäkin olen viime aikoina upgreidannut kahvin laadun hankkimalla kahvimyllyn, Tempurin tyyny on auttanut uniongelmiin, Lohilo maistuu (brownie) ja retinoli saa ihon hehkumaan. Meillä paljon yhteistä 😀

  1. Kiva kuulla. 🙂 Voi ei, kurjaa. Välillä elämä tuo kyllä eteen vaikeita juttuja, mutta tärkeää on muistaa, että vaikeuksien jälkeen jossain kohtaa aina paistaa aurinko. Näin se elämä vaan menee.

   Ja kyllä, pienet asiat parhaita! Ja pakko muuten mainita tuosta retinolista, että juuri kun pääsin sanomaan, niin pari päivää sitten puhkesi otsaan pientä näppylää. Liekö johtuu juuri retinolista. 🙈

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *