Volyymia

Tällä kertaa ei hiuksiin vaan ripsiin! Jokunen teistä ehkä muistaakin, kun reilu kuukausi sitten kauhistelin alkamassa olevaa ripsitaukoa? Tarkoitus oli olla ripsettömänä vielä kuukausi pidempään mutta hupsista heikkaa, kuinkas siinä sitten kävikään. Nyt silmissä koreilevat jälleen upeat volyymit ja en voisi olla tyytyväisempi!

volyymiripset

Kokonaisuudessaan olin tosiaan noin kuukauden päivät täysin omilla ripsillä. Itseasiassa se järkytys oli loppupeleissä pienempi, kuin muistelin ja totuin aika nopeasti tuohon ripsettömään ilmeeseen. Omat ripseni olivat mielestäni hyvässä ja tuuheahkossa kunnossa, eikä yhtään ainutta lovikohtaa ripsien joukosta löytynyt. Uskon, että jos olisin malttanut odottaa vielä kuukauden verran, olisivat ripset kasvaneet jo aika hyvään mittaan. Odotin tosiaan hirveää katastrofia, sillä ripsiäni ei ole näillä tauoilla kovin usein hemmoteltu… Yllätyin kuitenkin positiivisesti!

Syy miksi ripsiin näinkin nopeasti palasin, on vaan yksinkertaisesti se helppous. Mietin monta kertaa tauon aikana voisinko jatkaa omien ripsien kanssa? Mitä jos vaan totuttelisin tähän kaikkeen oheistoimintaan enkä enää edes palaisi ripsiin? Punnitsin kuitenkin asiaa ja tulin jälleen kerran siihen tulokseen, että ripset ovat juttuni. Omat silmäni ovat aika herkät ja esimerkiksi silmämeikin putsaaminen rasitti paitsi itse silmiä, myös silmänympärysihoa mukavasti. Silmissä oli usein punoitusta ja silmänympärysihoa kirveli. Toisekseen ripseni ovat ihan super itsepäiset! Taivutin ei taivuta niitä ilman, että kyseinen kapistus föönataan lämmöllä ennen taivutusta. Myös ripsivärien kanssa oli haasteita. Oikeasti ainut ripsilleni sopiva ripsari on Lumenen Blueberry Curl Mascara vedenkestävänä. Se on ainut laatuaan mikä pitää ripseni kaarella ja tekee niistä kauniin erotellut ilman klönttejä. Hirveästi vaivaa ja jotenkin sellaista turhaa ajanhukkaa. Föönata nyt kiireessä taivuttajaa ja säätää ripsarin kanssa! Ähhhhh.

volyymiripset

Kävin muuten kerran tauon aikana ulkonakin ja kokeilin ripsitupsuja. Niiden kanssa meni yllättävän hyvin ja lookki skarppaantuikin hetkessä! Laitoin ripsiä kuitenkin 45 minuuttia sillä välin, kun muut nauttivat ruokaa ja viiniä. Jälleen kerran mielessäni mietin, että hei onko homma tämän arvoista? 😀 Niin kovin hankalaa, liian hankalaa. Siispä heti, kun sain tietää, että loka-marraskuussa on tulossa muutamia juhlia ja tilaisuuksia, päätin varata Anniinalle ajan ja lyhentää taukoa. Tässä otettiin siis yksi välietappi ennen sitä marraskuun lopun aikaani, joka on sitten se seuraava aika. Nytkin on toki edessä viisi viikkoa seuraavaan huoltoon mikä tarkoittaa loppuvaiheessa ehkä suhteellisen naturellia lookkia. Noh, ainakin on tuota tottumispintaa pohjalla!

En tiedä teistä mutta itselleni elämä pidennysten kanssa on vaan mukavampaa. Ripsissä on myös se hyvä juttu, että jos kaipaat jossain kohtaa huomattavasti luonnollisempaa lopputulosta on tuohon lopputulokseen mahdollisuus itse vaikuttaa. Ripsien ei ole pakko olla automaatio epäluonnollisesta lookista, vaan se on aivan sinun päätettävissäsi. Omissa volyymiripsissäni on 9-11 mm pituuksia sekaisin ja tästä meiningistä olen todella pitänyt. Ammattitaitoinen laittaja kuuntelee toiveitasi ja osaa toteuttaa ne!

volyymiripset

Itsehän käyn siis edelleen vuosien jälkeen Beauty Anniinassa Pietarinkadulla ja edelleenkään en tekijää vaihtaisi! Joka kerta olen ihan super tyytyväinen ja huoltoväli voidaan pitää 3-4 viikossa ilman ongelmia. Anniina käyttää ripsiini allergialiimaa mikä on se hellävaraisin vaihtoehto, enkä ole koskaan kärsinyt mistään kutinoista tai kirvelyistä ripsien kanssa. Tätä itseasiassa mietinkin tauolla, että silmäni ovat huomattavasti ärtyneemmät, kun minulla ei ole ripsiä! Olen ollut myös tyytyväinen Anniinan nopeuteen huoltaa ripset. Penkissä ei tarvitse maata tunti tolkulla ja silti lopputulos on näyttävä ja huolellisesti tehty.

Jos joku teistä innostuu alkavan juhlakauden kunniaksi räpsyistä, voin lämmöllä suositella Anniinaa! Hänellä on ihan hurjasti tyytyväisiä asiakkaita, joista minä olen yksi. Uudet volyymit maksavat hänen hoitolassaan 135 € ja huolto 75-85 € (ripsien kunnon ja ajan mukaan). Ainakin omalla kohdallani tämä tuleva juhlakausi helpottuu huomattavasti kauniiden ripsien kanssa!

Jos heräsi kysymyksiä liittyen ripsienpidennyksiin niin laittakaahan vaan kommenttia tulemaan! Koitan vastailla parhaani mukaan. 🙂 Muuten oikein rentouttavaa sunnuntaita!

*Ripsienpidennykset yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa. 

Kommentit (2)
  1. Oon myös huomannu että silmät on ärsyyntynyt silloin kun olen ollut ilman ripsiä ja käyttänyt ripsiväriä. Vihaan myös poistaa ripsarit!! ? Miten hoidat muuten kotona ripsiä? Onko jotakin ainetta millä peset tms?

    1. Joo, aika erikoista kyllä.

      Pidennyksiä en hoida mitenkään. Vältän niiden kastelemista ja harjailen ojoon ripsiharjalla. Mitään erityishoitoa ne eivät kaipaakaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *