Vuoden 2019 kauneussuosikkeja + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Lyko

Vuosi 2019 lähenee loppua ja se tarkoittaa jälleen vuoden parhaiden kosmetiikkatuotteiden yhteen koontia! Koska minulla on suosikkeja hyvin laajasti, päätin jakaa tuotteet kahteen erilliseen postaukseen, eli luonnonkosmetiikkaan ja ns. kaikkeen muuhun luonnonkosmetiikan ulkopuolelta. Tänään esittelen teille ne muut kuin luonnonkosmetiikan tuotteet, jotka ovat kuluneen vuoden aikana ihastuttaneet ja joista on tullut suosikkejani. Joukossa on ykkösiä niin meikeistä, hiusten muotoilusta, itseruskettavista kuin ihonhoidosta. Jako on ollut kuluneen vuoden aikana aika selkeä, eli ihoon suosin eniten luonnonkosmetiikkaa, jonka rinnalla The Ordinary -sarjaa, hiuksiin kampaamotuotteita, ja meikeistä taas hyvin laajasti vähän sitä sun tätä. Tässä postauksessa mukana on vain ja ainoastaan ne parhaat tuotteet, joita voin aidosti teille suositella ja joista minulla on mukavasti käyttökokemusta!

Aloitan The Ordinaryn tuotteista, sillä sarja on sellainen, joka on erityisesti tänä vuonna vienyt mennessään. The Ordinarylta valitsen vuoden 2019 suosikeiksi seuraavat kolme tuotetta:

Vuoden ehdoton suosikki seerumeista on The Ordinaryn Buffet, joka on suunnattu erityisesti ikääntyvälle iholle. Seerumi sisältää oikeastaan kaiken sen, mitä ihoni seerumilta kaipaa, eli kattauksen mm. peptidejä, hyaluronihappoa, probiootteja ja aminohappoja. Olen käyttänyt tuotetta vuoden aikana useamman pullollisen, sillä se sopii äärettömän hyvin iholleni! Tuotteen koostumus on geelimäinen ja ihoon nopeasti imeytyvä. Hyvänä kakkosena tulee Marine Hyaluronics – seerumi, joka kosteuttaa ihoa ja on koostumukseltaan nestemäisen juoksevaa verrattuna Buffettiin. Tuote sisältää meriperäisiä ihon kosteuttajia, jotka kosteuttavat iho kuten hyaluronihappo, tehden ihosta pehmeän ja heleän. Tämä seerumi on itselläni käytössä aamuisin meikin alla, sen ohuen koostumuksen vuoksi. Buffetin puolestaan levitän aina yövoiteen alle.

Kolmas suosikkini The Ordinarylta on Caffeine Solution. Tämä ihmeellinen seerumi on ehkä paras koskaan kokeilemani silmänympärystuote! Sen sisältämä kofeiini (jopa 5 % tiivisteen kofeiinia) vähentää silmäpusseja ja tummia silmänalusia, joista etenkin jälkimmäisistä minäkin säännöllisesti kärsin. Käytän seerumia silmänympärysihoon etenkin aamuisin, mutta toisinaan myös yötä vasten. Jos pitäisi siis valita vuoden yllättäjä, nostaisin esiin ehdottomasti tämän tuotteen!

Nyt, kun ollaan ihonhoidossa, haluan nostaa framille lisäksi vielä vuoden parhaan kuorivan kasvoveden, jota ilman en enää pärjäisi. Tämä ihmeellinen kasvovesi on PIXI Glow Tonic, jota voisi kutsua melkeinpä jonkinlaiseksi kulttituotteeksi! Kasvovesi sisältää 5 % glykolihappoa, joten se kuorii ihoa kevyesti ja irrottaa iholta kuollutta solukkoa. Rakastan – siis rakastan tätä kasvovettä ja käytän sitä päivittäin, joka ikinen aamu. Kasvovesi saa ihon hehkumaan ja tekee siitä äärettömän hehkuvan ja nuorekkaan näköisen.

LykoLykoLyko

Itseruskettavista vuoden ykkösiä ovat olleet seuraavat tuotteet:

Ketään ei varmaan yllätä, kun nostan Vita Liberatan itseruskettavien ykköseksi? Olen suosinut brändiä jo vuosia ja edelleen rakastan heidän tuotteitaan! Itse asiassa Vita Liberatan itseruskettavat ovat vuosi vuodelta parantuneet laadullisesti ja vuoden 2019 suosikki on ehdottomasti Invisin väritön vaahto, joka on paras koskaan käyttämäni itseruskettava vartalolle. Väri on täydellinen, samoin sen kesto hipiällä. Tuote ei myöskään haise tai sotke vaatteita. Vaikka pullo maksaa normaalisti yli 40 € (Lykolla nyt vain 32,55 €!), se on hyvin riittoisaa ja kestää pitkään. Tuotetta ei myöskään tarvitse levittää monena iltana, vaan väri säilyy kauniina yhden käyttökerran jälkeen, jopa viikon ajan.

Kasvoille puolestaan suosittelen Lumenen kasvovoiteeseen sekoitettavia itseruskettavia tippoja, joilla iholle saa aivan ihanan päivetyksen! Päivetyksestä tulee luonnollinen ja sen tummuutta on mahdollista vahvistaa asteittain. Itseruskettavien kasvovesien rinnalla, vannon ehdottomasti näiden tippojen nimeen, jotka tekevät kasvojen päivettyneenä pitämisestä äärimmäisen helppoa. Näissä tipoissa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan, sillä tippoja ei tarvitse käyttää kerralla kuin 1-3 tippaa ja 30 ml purkki kestää ikuisuuden.

Nyt, kun on puhuttu Vita Liberatasta, haluan nostaa esiin vielä kaksi sarjan tuotetta, jotka ovat erityisesti vuonna 2019 puhutelleet. Nämä kaksi kasvoille suunnattua tuubia, ovat tällä hetkellä ainoat kasvojen iholle käyttämäni ”meikkivoiteet” ja molemmat toimivat täydellisesti tarpeisiini.

Ensimmäisenä Vita Liberatan sävyttävä Beauty Blur -kasvovoide, joka antaa iholle hyvin kauniin värisävyn ja tasoittaa sen pintaa tehden kasvoista heleät. Rakastan tätä tuotetta, joka heijastaa nätisti valoa ja senpä vuoksi saa kasvot näyttämään äärimmäisen hehkuvilta! Kun pitkään etsin pohjustustuotetta, jolla lopputuloksesta saisi kevyen ja heleän, vuonna 2019 se viimein löytyi! Tällä hetkellä en tosiaan käytä meikkipohjaan mitään muuta pohjustajaa kuin tätä, tai vastaavasti Beauty Blur Sunless Glow -voidetta, joka taas eroaa tästä pelkästä Beauty Blurista siten, että se myös päivettää.

Beauty Blur Sunless Glow on aivan ykkönen etenkin kesällä, kun iholla ei halua käyttää meikkiä tai vastaavasti niinä päivinä, kun ihoon haluaa jonkun tasoittavan tuotteen, mutta ei halua meikata. Sunless Glow onkin minun meikittömien päivien ykköstuote ja pidän siitä äärimmäisen paljon. Tykkään myös sen päivettävästä vaikutuksesta, eli kasvoille ei tarvitse levittää erikseen itseruskettavaa, vaan sama voide ajaa asian ja kasvot saavat päivän aikana kauniin heleän päivetyksen. Tämä kaksikko on sellainen, jota ilman en enää pärjää ja pakko muuten vinkata, että ovat molemmat nyt Lykolla -30 % alennettuun hintaan!

Seuraavaksi päästään meikkeihin, joista minulla on vinkattavana kaksi mahtavaa suosikkia vuodelta 2019! Toinen niistä löytyi jo alkuvuodesta, toinen vasta vuoden loppumetreillä.

Kuten joku teistä saattaa muistaa, olin muutama vuosi sitten huulipunafriikki ja arsenaalini oli kovin kattava. MACin punia löytyi kaapistani kymmeniä – tosin suurin osa niistä oli mattapunia. Nykyään pidän edelleen mattapunista niiden pysyvyyden vuoksi, mutta siinä rinnalla olen tykästynyt hieman luonnollisempaan lookkiin, eli huuliin, joissa on pienesti kiiltoa. Ei mennä kuitenkaan toiseen ääripäähän, eli huulikiillot eivät ole minua varten, mutta neutraalisti kiiltävät huulipunat kyllä, ja niistä hyvänä esimerkkinä MACin Creme D`Nude, joka on ehdottomasti tällä hetkellä suosikkini! Rakastan nudehuulia ja tässä on täydellinen tuote, jonka värisävy on mieletön ja punassa juuri sopivasti kiiltoa. Ehdottomasti tämän vuoden ykköspuna, josta en tule muuten enää luopumaan!

Toisena on mainittava PF aurinkopuuteri, johon ihastuin vasta loppuvuodesta, mutta joka vei heti mennessään! Olen äärimmäisen tarkka aurinkopuuterin suhteen, sillä inhoan, mikäli se varisee tai tekee kasvoista suttuiset. Siksi voinkin käsi sydämellä vannoa, että nyt on muuten hyvä tuote, kun minäkin peukutan! Puuteri antaa iholle kauniin hehkun, päivetyksen ja sulautuu kasvojen omaan värisävyyn täydellisesti. Veikkaan, että puuterin salaisuus on Murumuru-voissa, joka kosteuttaa ihoa ja saa sen hehkumaan. Tuote sopii siis loistavasti myös kuivemmalle talvi-iholle tai iholle, jolla on taipumus ”syödä” meikkiä päivän mittaan. Itselläni on puuterista aika tumma sävy, joka voisi ehkä olla astetta vaaleampi näin talvella.

Lopuksi päästään hiuksiin. Kuluneen vuoden aikana en ole löytänyt mitään erityistä shampoo suosikkia ja edelleen etsin hiuksilleni, sekä päänahalle täydellisesti toimivaa shampoota (sekä hoitoainetta). Sen sijaan muotoilusuihkeista on löytynyt tuote, jonka puolesta todella liputan! Tämä tuote on blogissani jo aikaisemminkin hehkuttamani, KMS Therma Shape 2-in1 Spray, joka on täydellinen muotoilusuihke myös oikukkaille hiuksille. Tuote sopii loistavasti hiuksien kihartamiseen ja saa kiharat todella pysymään. Kuten olen monesti maininnut, ongelmani oli pitkään se, ettei kihara pysynyt hiuksissa, vaan hius väljähti äärettömän nopeasti. Tämän suihkeen avulla olen onnistunut luomaan hiuksiini pysyvät, kauniit kiharat kerta toisensa jälkeen, jonka vuoksi tuotetta todella suosittelen! Spray on kuivaa ja sitä voidaan käyttää hiuksiin osio osiolta kiharrus- tai suoristusvaiheessa. Lopputulos on kaunis ja mikä tärkeintä, todella pysyvä.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita tai sellaisia, joihin tekin olette kuluneen vuoden aikana ihastuneet? Ja mikäli jokin tuote herätti mielenkiinnon ja kysyttävää, vastailen kysymyksiin oikein mielelläni!

PS. Tähän loppuun minulla on ilo jakaa teille alekoodi, jolla saatte koko Lykon valikoimasta 20 % alennuksen (ei koske kampanjatuotteita). Alennuksen saa koodilla jutta20 ja se on voimassa 20.12.2019 saakka, eli 9 päivän ajan. Mikäli kosmetiikkavarastosta siis uupuu jotain tärkeää, tai jokin suosittelemistani tuotteista herätti mielenkiinnon, nyt kannattaa alekoodia hyödyntää!

LYKON verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

Ihanaa illanjatkoa! <3

kauneus meikki iho suosittelen
Kommentit (8)
  1. Kaipaisin jälleen lykon yhteistyötä 😊 mennyt viimeksi ohi 🙁 alennuskoodia olis kiva saada.

  2. Moi. Voisitko tehdä taas yhteistyötä lykon kans? 🙂 ois kiva saaha alennuskoodia.

    1. Moikka! Hauska sattuma, nimittäin ensi kuussa on tulossa yhteistyö. 🙂 Eli parin viikon sisään luvassa!
      Hyvää vappua!

      1. Voi harmi 😕 mennyt tämä ohi, oisko mahdollista saada vielä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *