Ystävänpäivä lähenee

Ei ole enää viikkoakaan, kun vietetään helmikuun 14 päivää eli ystävien ja rakastavaisten juhlaa. Suomessahan ystävänpäivä ei ole pelkästään pariskuntien juhla ja ainakin itselleni se on ollut joka vuosi nimenomaan ystävyyden päivä. Toki sitä parisuhteessa ollessaan teki myös rakkaansa kanssa jotain erityisempää, mutta ystäviäkin on tullut aina muistettua. Viime vuonna järjestin ystävänpäivää edeltävänä lauantaina pienet juhlat kotonani, jotka olivat teemalla ystävyys. Tänä vuonna ei tule bileitä, mutta aivan varmasti muistan muuten rakkaitani!

Itsehän en ole koskaan ollut mikään hurjan laajaa ystäväpiiriä omistava tyyppi. Olen ihminen, jolle riittää muutama todella läheinen sydänystävä, enkä kaipaa ympärilleni suurta laumaa. Toisaalta taas, tällä hetkellä omistan varmaan enemmän läheisiä ystäviä, kuin koskaan aikaisemmin! Parin viime vuoden aikana olen tutustunut aivan ihaniin ihmisiin ja muutamat vanhemmat kaverisuhteeni ovat lähentyneet ystävyydeksi. Tällä hetkellä koenkin, että olen todella onnekas. On ihmisiä joiden puoleen kääntyä ja niitä, jotka kuuntelevat sekä ovat tukena aina hädän hetkellä. Toisaalta toivon, että olen myös se ihminen jonka puoleen voi kääntyä ja joka kykenee parhaansa mukaan toista tukemaan.

Ystävyys on myös onnen jakamista. Todellinen ystävä kykenee iloitsemaan rinnallasi silloinkin, kun elämä antaa parastaan. On onni omistaa ystävä, joka todella iloitsee kanssasi pyyteettömästi. Itselleni tällaiset ystävyyssuhteet merkkaavat kaikista eniten, sillä silloin tiedän niiden olevan aitoja. Tähän kohtaan sopiikin hienosti sanonta ”Sanat merkitsee, teot todistaa”. Ystävyys on parhaimmillaan yksi elämän kantavista voimavaroista!

En tiedä liittyykö teidän ystävänpäiväänne jonkunlaisia traditioita, mutta ainakin omasta mielestäni ystävänpäivänä on tärkeää muistaa läheisiään jollain tavalla. Toiset ostavat lahjoja, toiset antavat halauksen – virtuaalisen tai konkreettisen. Tärkeintä on se, että muistamme. Osoitamme välittämistä sillä meille ominaisimmalla tavalla.

Myös CUPONATION osallistuu ystävänpäivään omalla panoksellaan ja tarjoaa tämän vaaleanpunaisen päivän kunniaksi meille useita alekoodeja. Koodeja eri verkkokauppoihin, joista voimme tilata läheisillemme jotain pientä kivaa, tai vaikka shoppailla itsellemme ystävänpäivää silmällä pitäen. Nyt ollaan vasta torstaissa, joten vielä on hyvin aikaa hyödyntää CUPONATIONin pinkit alennukset! Alekoodeja tulee saitille jatkuvasti lisää, joten sitä kannattaakin seurata jos haluat tehdä ostoksia jossain tietyssä verkkokaupassa ja vieläpä mukavan alennuksen kera.

Poimin teille muutamia jo ilmestyneitä alekoodeja, jotka itseäni erityisesti kiinnostavat:

 • Ellos -20 % lähes kaikista tuotteista
 • Zalando -10 % alennus kaikille uusille asiakkaille
 • Eleven -11 % alennus ihanista kosmetiikkatuotteista
 • adidas -15 % alennus sporttisista ostoksista
 • Mass.fi -20 % säästö huippuluokan lisäproteiineista
 • FeelUnique -15 % laadukkaista kauneustuotteista (tilatessasi vähintään 60 eurolla)

Edellä mainitsemieni lisäksi CUPONATION tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi monta muutakin erinomaista alekoodia. Kaikki eksklusiiviset koodit löydät TÄÄLTÄ.

Oikein aurinkoista torstaita ja ihanaa ystävänpäivän odotusta jokaiselle! <3

Kommentit (2)
 1. Hei,
  Pakko kysäistä mitä poskipunaa käytät, ihana hehku näissä kuvissa! 🙂
  Mukavaa päivää sinulle!

  1. Kuvissa poskillani on MACin PEACHES-poskipuna. Olen käyttänyt tuota jo pitkään mutta veikkaan, että ihana aurinko joka ulkona paistaa tekee tuon kiva efektin. 🙂

   Samoin sinulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *