tummaa vaihteeksi

Tasapaino voisi olla pukeutumisessa ihan hyvä juttu. Taas värikkäästä liikuttiin värittömään, tai ainakin värittömältä vaikuttavaan asuun. Palelevana tyyppinä puin villasukkikset, villahameen, merinovillaneuleen ja villaneuletakin sekä nahkasaappaat. Haluaisin pitää enemmän hameita ja mekkoja, mutta asuinpaikkani sää ei haaveitani oikein tue. Jotenkin nuo tuollaiset paksut villasukkikset eivät mielestäni kovin hyvältä näytä. Mattamustat ja täysin läpinäkymättättömät sukkahousut vasta surkealta tuntuvatkin. Kyse ei ole siitä, etteikö ne voisi näyttää hyvältä. Olen vain sen verran epävarma melko lihaksikkaista jaloistani, että mikä vain värillinen tuntuu oikein korostavan jalkojeni massaa. Minun pitää myöntää, että olen varmaan 20+ vuotta hiukan sairaan kehonkuvan kanssa kamppaillut, ja nämä epävarmuudet tulevat blogiteksteissä haluamattani välillä esille ja ärsytän itseänikin. Toisaalta, jos lähtisin piilottelemaan omia fiiliksiäni, olisiko blogi sitten liian epäaito. En tiedä itsekään ja jään asiaa nyt pohtimaan.

Hame on käytössä 9. kertaa, 6,55 euroa. Se on ollut asuissa aikaisemmin sinisen silkkipaidan, mustan poolonvihreän neuletakin, punaruskean neuleen ja kermanvärisen neuleen kanssa blogin aikana. Merinovillaneule on iän vanha ja olen sitä käyttänyt yli 30 kertaa. Se on ollut asussa aiemmin harmaassa kokonaisuudessa. Neuletakki taas on loppukesältä ja käytössä 15. kertaa. Käyttökerran kustannus on 5,25 euroa. Aikaisemmin se on ollut asussa mustien housujen kanssa, harmaiden housujen kanssa ja sitä ennen  kamelinväristen sekä vihreäruutuisien housujen ja  sinisien farkkujen kanssa.

Kommentit (2)
  1. Tämä asu on kiva ja sun jaloissa ei ole mitään vikaa. Itse käytän talvisin ainoastaan hameita ja kesällä housuja 😀 pitkä talvitakki on talvisen hameenkäyttäjän paras kaveri!

    1. Kiiitos! 🙂 huuh en pystyisi, jos ulkona pitää oleilla hetkiä pidempään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *