värejä asuissa

Lopuissa viime viikon asuissa ja tässä maanantain asussa käytin värejä. Olen viime aikoina pukeutunut aika Asneutraaleihin sävyihin ja väreihin. Kaipasin hieman vaihtelua. Tämä kapseli on sisällöltään huomattavasti toimivampi, kun en ole kyllästynyt juuri mihinkään kapseliin valitsemaani vaatekappaleeseen. Lisäksi minulla on joustoja enemmän vaihtelevan sään puolesta.

Asu 1

Tässä yhdistin korallinpunaisen neuleeni vaaleansiniseen toppiin ja farkkuihin. Neule on viime vuoden alkusyksyltä ensimmäisestä Sézanen tilauksestani ja olen sitä ehtinyt käyttää 12 kertaa. Käyttökulu on nyt 7,90 euroa. Viimeksi neuleen yhdistin mustiin farkkuihin. Housut ovat alkujaan Monkin valikoimasta ja niitä olen käyttänyt neljästi. Niitä olen käyttänyt jakun kanssa ja vaalean poolon sekä valkoisen puuvillapaidan kanssa.

Asu 2

Viime maanantain asukokonaisuus oli mielestäni floppi ja halusin kokeilla yhdistää samat asun elementit mielestäni toimivammin. Tässä on sitten se asu. Housuja olen käyttänyt seitsemän kertaa, muuten paita, jakku ja kengät ovat yli 30 kertaa käytetyt. Housut olen yhdistänyt aikaisemmin samaan paitaanbeigeen jakkuunroosaan farkkupaitaanbeigeen bleiseriin,  polka dot paitaan ja taas beigeen paitaan. Paidan taas olen yhdistänyt samoihin housuihin sekä levenevien farkkuihin.

Asu 3

Maanantain asu on todella kesäinen ja mahdoton pukea näillä leveyspiireillä vielä. Saahan sitä haaveilla. Farkkupaita on vanha, yli 30 kertaa käytetty. Olen yhdistänyt sen tummansinisiin culottes-housuihinsalvianvihreisiin housuihin ja farkkuihin. Hametta olen käyttänyt 12 kertaa. Sen olen viimeksi yhdistänyt vihreään neuleeseen.

Kommentit (2)
  1. kevätkapselista 10×10 osa 7 – Vaatekaapilla | Lily
    24.5.2020, 14:43

    […] olen yhdistänyt farkkuihin ja leopardihameeseen sekä aikaisemmin kevään aikana kukkamekkoon, vaaleansinisiin ja mustiin […]

  2. kevätkapseli 10×10 versio 5 – Vaatekaapilla | Lily
    16.5.2020, 14:19

    […] käytössä viidettä kertaa, käyttökulu 4 euroa. Olen housut yhdistänyt korallin sävyiseen villaneuletakkiin, jakkuun ja vaaleaan pooloon sekä valkoiseen paitaan. Paidan käyttökulu on mitätön, se […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *