vihreää asuissa

Alan vihdoin sisäistämään sen, mitä blogilla ja siihen liittyvällä instagramtilillä olen hakenut takaa: en tarvitse valtavia määriä vaatteita voidakseni pukeutua monipuolisesti. Koen ongelmaksi tällä hetkellä pukeutumisessani sen, että osa vaatteistani ei ole monikäyttöisiä ja ne ovat usein liian erikoisia tai värikkäitä, koska leikkisät vaatteet vetoavat minuun. Korona-ajan eristäytymisen hyviä puolia on varmaan jokaiselle se, että joutuu enemmän kosketuksiin omien tarpeiden ja tunteiden kanssa ja ehkä voi oppia jotain uutta itsestään. Minulle se on nyt blogiin liittyen se, että vaatteiden määrä ja erikoisuus eivät tuo tyytyväisyyttä pukeutumiseen.

Asu 1

Tiistaina puin pitkästä aikaa realisation par:n silkkihameen. Siinä on vähän vihertävä sävy ja halusin kokeilla miten se sopisi kirkkaanvihreän neuleen kanssa. Kenkävalinta nyt ei olisi kuvien perusteella paras mahdollinen, mutta kyllä ne menettelee. Neule on joulukuun alusta ja hame viime kesältä. Hametta olen ehtinyt käyttämään 11 kertaa. Neuletta olen pitänyt seitsemän kertaa. Mustien farkkujen,  mustien villahousujen kanssa, vihreiden farkkujenvihreäruutuisten housujenminihameen, vaaleiden farkkujen ja harmaiden villakangashousujen kanssa.

Asu 2

Keskiviikkona puin taas salvianvihreät kirpparilöytöhousuni. Tällä kertaa yhdistin sen Monkin puseroon ja villaneuleeseen olkapäillä. Housut ovat viidettä kertaa käytössä, kulu parin euron luokkaa. Viimeksi puin ne bleiserin kanssa, sitä ennen roosan villapoolon ja farkkupaidan kanssa ja ensimmäisellä kerralla taas asuun kuuluvan bleiserin kanssa. Pusero on kolmatta kertaa käytössä. Sen olen pukenut leveiden farkkujen ja mustin farkkujen kanssa viimeksi. Käyttökulu on 10 euroa. Villapaita on ollut käytössä kotipaitana, blogissa se on ollut viimeksi esillä helmikuun alussa vihreiden farkkujen kanssa ja sitä ennen olen yhdistänyt neuleen kermaisiin housuihinvaaleansinisiin farkkuihin ja minihameeseen. Olen käyttänyt neuletta 20 kertaa ja käyttökulu on 4,75 euroa.

Asu 3

Keskiviikon asussa pukeuduin vihreään ja vaaleaan persikkaan. Housut ovat ensimmäistä kertaa kevätkapselin aikana käytössä, halusin niitä nyt kokeilla, että jatkavatko ne kapseliin. Jakku on ensimmäistä kertaa käytössä, sain sen, mutta en ole varma että tuleeko tummanvihreää käytettyä nyt. Pusero on alkusyksyn Sézane ostos. Housut olen yhdistänyt aikaisemmin kamelinvärisen neuleeseen,kokovihreään kokonaisuuteen, siniseen paitaanvaalean neuleeseen,  mustaan silkkipaitaanharmaaseen kashmirpooloon ja uudelleen tähän vaaleanpunaiseen silkkipaitaan kanssa. Käyttökerta on 17. ja käyttökulu 2,35 euroa. Silkkipaita on ollut asuissa viimeksi mustien farkkujen kanssa ja sitä ennen olen pukenut sen ruskeiden culotteshousujenvihreiden vakosamettijoggersien, vaaleiden farkkujen sekä kahdesti eri vihreisiin housujen  ja mustien farkkujen sekä harmaan neuleen kanssa. Käyttökerta on 13. ja kulu 7,30 euroa.

Asu 4

Tässä asussa kaikki on yli 30 kertaa käytettyä, wuhuu! Luku on mahdollista saavuttaa! Housut ovat olleet yhdistettynä toiseen farkkupaitaan ja neuleisiin blogissa. Farkkupaidan olen yhdistänyt salvianvihreisiin housuihin ja farkkuihin.

Kommentit (3)
  1. kevätkapseli 10×10 osa 6 – Vaatekaapilla | Lily
    20.5.2020, 14:40

    […] postauksessa mustaan silkkipaitaan. Sitä ennen olen yhdistänyt housut nudeen villapooloon, farkkupaitaan, toiseen farkkupaitaan ja tummansinisiin neuleisiin. Muut yhdistelyt ovat blogia edeltävältä […]

  2. vaaleanpunaisia ja neutraaleja asuja sekä 10X10 osa 1 – Vaatekaapilla | Lily
    11.5.2020, 15:26

    […] Viimeksi yhdistin jakun beigen väristen housujen kanssa, sitä ennen mustiin farkkuihin ja vihreisiin farkkuihin. Farkkupaidan käyttökerta on seitsemäs. Olen käyttänyt sitä tummansinisten culottesien, […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *