Lokakuussa viihdyn näiden parissa

Tämä syksy on niin herkullinen kirjojen puolesta, että malttaisinko muusta puhuakaan. Olen pitkästä aikaa antanut itselleni luvan olla ”nenä kirjassa koko ajan”. Villasukat ja hyvä kirja, juustoleipä ja teetä. Siinä resepti syvältä kumpuavaan tyytyväisyyteen.

Toki sen verran olen ollut TV:n ääressä, että olen seurannut kakkoskaudelle palannutta Morning Show -sarjaa.

Sarja/elokuva: The Morning Show / Apple TV

Jennifer Aniston fani täällä hei!  Olin todella ilahtunut kun kuulin, että Morning Showsta luvattiin kausi kaksi. Ensimmäisellä kaudella uutisohjelmien ja tv-kavanamaailmaan sijoittuvan sarjan pääteemana oli me too-ilmiö. Tämä kausi alkaa uudesta vuodesta 2019. Kun upea 2020 on ihan käsillä. Ja kaikkihan me tiedämme mihin vuosi lähti kehittymään. Tuntuu erikoiselta katsoa asioita taakse päin, nyt kun tietää mihin ne johtivat.

Morning Show:n vahvuus on käänteikäs käsikirjoitus, ja taitavat näyttelijät. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup ja Steve Carell ovat timanttisia rooleissaan. Sarjassa virkistävää on se, että kukaan ei ole sankari, vaan hahmot ovat epätäydellisiä, rikkinäisiä ja siksi inhimillisiä.

Kirja: Taylor Jenkins Reid – Daisy Jones ja the Six

Tämä kirja on hitti. Rakastuin siihen heti, ja rakastuin Taylor Jenkins Reidiin kirjailijana heti. Seitsemänkymmentä luvun rock-sceneen Los Angelesissa sijoittuva kirja kertoo mukaansatempaavan tarinan Daisy Jonesista ja bändistä nimeltä The Six. Daisy on syntynyt tähdeksi. Hänellä on kaikkea, ääntä, ulkonäköä ja asennetta. The Six on bändi, joka on kovaa vauhtia matkalla maailman maineeseen. Kun nämä yhdistetään, syntyy ilmiö jota ei voi ohittaa eikä unohtaa. Daisy elää elämäänsä omilla ehdoillaan ”Minua ei kiinnostanut vähääkään olla jonkun toisen muusa. Minä en ole muusa. Minä olen se joku.” Kirjan hahmot ja tapahtumat ovat niin todentuntuisesti kirjoitettuja, että meinaa jatkuvasti Googlata kirjan hahmoja. Kirjasta ollaan tekemässä sarjaa, ja odotan jännityksellä siirtyykö kirjan taika ruudulle.

Musiikki: John Mayer – Sob Rock

Tiedättekö, en ole oikeastaan innostunut mistään musiikista juuri nyt. Kuuntelen bussissa vanhoja lemppareitani, taustamusiikkina. Syksyisin kuuntelen usein grunge-klassikoita: Alice In Chainsia, Pearl Jamia, Soundgardenia, jne. Olen kuitenkin huomannut, että niin hienosti kun grunge sopiikin syksyyn, se on myös helposti hieman masentavaa musiikkia. Olen myös kaivannut hiljaisuutta, aamuisin en edes kuuntele radiota. Tällä hetkellä hiljaisuus maistuu parhaiten. Haluan ”kuulla omat ajatukseni”. Yksi uudehko julkaisu josta olen ilahtunut on John Mayerin Sob Rock -levy. Erityisesti Wild Blue biisi on ihanan samettinen ja pehmeä. Tässä levyllä on sellaista 80-luvun pehmorock-meininkiä.

Aiemmat suositukset löytyvät täältä:

Tammikuussa viihdyin näiden parissa

Helmikuussa viihdyin näiden parissa

Maaliskuussa viihdyin näiden parissa

Huhtikuussa viihdyin näiden parissa

Toukokuussa viihdyin näiden parissa

Kesäkuussa viihdyin näiden parissa

Heinäkuussa viihdyin näiden parissa

Elokuussa viihdyin näiden parissa

Syyskuussa viihdyn näiden parissa

Seuraa blogia myös Instagramissa: @heygirlblogi

kulttuuri leffat-ja-sarjat kirjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *