Kasvisruokapostaus

Isyyspakkaus

Kuten lupasin viime viikolla, aloitin tiistaina lihattoman lokakuun. Ei siis punaista lihaa, kanaa tai edes kalaa koko kuukauteen. Kotioloissa tämä ei ole mikään ongelma, sillä arkiruokamme ovat ihan normaaleina kuukausinakin usein jotain tämän kaltaista.

Kasvispasta

Pyöräytin eilen nopean kasvispastan, jossa on pannulla paistettuna

  • pilkottua kesäkurpitsaa
  • paprikaa
  • ruohosipulia
  • purkillinen valmiiksi keitettyjä kikherneitä ja
  • purkillinen tomaattimurskaa.

Mausteina on suolaa, mustapippuria, tuoreita yrttejä ja puoli teelusikallista sriracha-chilikastiketta. Sekaan heitin edelliseltä päivältä jääneet jämäpastat.

Maukasta ruokaa voi siis saada aikaiseksi, vaikkei olisi sen ihmeellisempää reseptiä, eikä sen tekemiseen vaadita kummempaa keittotaitoa.

* * *

Kuukauden teemaan liittyen mietin, mitkä ovat omia lempikasvisruokiani, siis sellaisia, joilla on jokin nimi ja jopa resepti. Ehkäpä risotot, sosekeitot, sieniruoat ja ruokaisat kasvispiirakat.

Kuvittelin, että olisin julkaissut kasvisruokareseptejä enemmänkin, mutta niitä oli lopulta aika vähän. Päätin kuitenkin tägätä ne "kasvisruoka"-tägillä, ja nyt ne löytyvät myös blogin sivupalkin kautta yhdestä listasta: http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus?tag=744.

Mainittakoon niistä 

Ensi viikolla luvassa jotain uutta kasvisruokaa, ihan reseptin kanssa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos! Samaan ryhtyneenä toivon saavani tuosta monta hyvää vinkkiä!

Kommentoi