Arvonta – Aurinkosuojaus ja väriä kasvoille

Oletko laiska laittamaan aurinkosuojavoidetta kasvoillesi, koska sen päälle pitäisi laittaa vielä meikkivoide? Ei hätää. Ota käyttöösi sävyttävä hoitovoide, jonka aurinkosuojaus on 50. Näin onnistuu aurinkosuojaus ja saat väriä kasvoille.

Olen aina ihmetellyt, miksi jotkut jättävät tässä vaiheessa kesää aurinkosuojavoiteen käytön kasvoiltaan. Jos aurinkosuojavoiteen ja BB- tai meikkivoiteen levittäminen päällekkäin tuntuu ”työläältä” (jota se ei ole!), miksi et valitsisi voidetta, jossa yhdistyvät nämä kaksi: aurinkosuojaus ja väriä kasvoille.

Löysin jokin aika sitten Guinot Youth Perfect Finish -voiteen, jossa on suojakerroin 50. Se suojaa sekä UVB- että UVA-säteiltä. Lisäksi siinä on sävy.Voide on valkoista, mutta levitettäessä kasvoille voiteen pigmentit vapautuvat. Sävy on luonnollinen: ei näytä meikiltä, mutta tasoittaa ihon sävyä. Se sisältää myös C-vitamiinia, joka on hyväksi iholle.

Voide on ennen kaikkea hoitovoide, jossa on korkea suojakerroin ja bonuksena vielä sävy.

Olen käyttänyt tätä voidetta jo pari tuubillista ja kolmas odottaa käyttöä.Tämä riittää suojaamaan kasvoni kesällä, jos en pitkiä aikoja ulkoile. Muina vuodenaikoina käytän tätä myös ulkoillessa, kun aurinko ei ole niin voimakas.

Aurinkosuojaus ja väriä
Arvonta

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Guinot Youth Perfect Finish -voide (palkinnon arvo 63 e), kertomalla

– Miksi juuri sinun pitäisi voittaa tämä voide?

Vastaa 24.7.2022 klo 24.00 mennessä joko

– tämän postauksen kommenteihin

– sähköpostilla kaisa@minivirta.fi

– osallistumalla Facebookissa (Naiselo by Kaisan mukana -tili)

– osallistumalla Instagramissa (Naiselo_ -tili)

Arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua vain vastaamalla yllä mainittuun kysymykseen – eli pelkkä ”mukana” ei riitä osallistumiseen.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Hyvää arpaonnea!

Kaisa

Muista aurinkosuojavoide ennen ulkoilua!

kauneus iho
Kommentit (13)
  1. Kiitos kivasta postauksesta! Olen vannoutunut Nivean perus- ja aurinkovoiteiden käyttäjä, ja nyt olisikin hienoa päästä kokeilemaan, miten tämä suojatuote sopii juuri minun iholleni!

    Minna

  2. Kuvasit juuri minun aurinkosuojan käyttöä kesällä. Alkukesästä onnistuu – mutta nyt, kun hieman päivetystä iholla aurinkovoide + meikkivoide ei tunnu kivalta jutulta. Se vaatisi myös uuden sävyisen meikkivoiteen hankkimisen päivettyneelle iholle. Siksikin tämä Guinot vaikuttaa passelita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *