Meikkitaitelija Raili Hulkkonen teki juhlameikkini

Sain hyvissä ajoin keväällä  kutsun veljentyttären häihin, jotka olivat eilen. Päätin heti kutsun saatuani, että meikkitaitelija Raili Hulkkonen tekee juhlameikkini, jos aika sopii hänelle. Kun ammattilaiset: meikkaaja ja kampaaja, tekevät työn, voin itse keskittyä juhlafiilikseen, eikä minun tarvitse miettiä meikin tai kampauksen kestoa.

Kampaajalla

Olin aloittanut valmistautumisen eiliseen hääjuhlaan kuorimalla kasvojen ja vartalon ihon edellisenä päivänä ja laittamalla yöksi yönaamion. Kampaaja-aikani oli lauantaina klo 8.30. Tämä oli ns. normaalirytmini käynti, eli Kaisu Pakola Inochista leikkasi ja värjäsi hiukseni ja lopuksi föönasi. Kaisu kysyi, haluanko kiharoita, laineita tms. sileän föönauksen tilalle. Päädyin kuitenkin omaan tyyliini eli sileään föönaukseen. Koska aurinko oli vaalentanut hiukseni todella paljon, väriksi tuli hieman puuterinen vaalea, joka taittoi kesän kulauttamaa väriä.

kaisu pakola
Luottokampaajani Kaisu Pakola viimeistelee leikkausta.

Kun hiukseni olivat kuosissa, suuntasin Puuteriin Raili Hulkkosen käsittelyyn.

Meikki

Ennen kuin Raili alkoi meikata hän tiedusteli, millaisen vaatteen aion laittaa häihin. Kerroin, että mekkoni pohjaväri on yönsininen ja siinä on sähkönsinisiä ja kullanvärisiä pieniä kuvioita.

– Suostuisitko siniseen luomiväriin?, kysyi Raili.

Tottahan toki suostuin, kun  näin sävyn: savunsininen – ei liian tumma eikä mikään ruiskukka.

Raili Hulkkonen silmämeikki
Luomiin rajat ja savunsinistä luomiväriä. Irtoripsitupsut avartavat katsetta.Huomatkaa meikkitailija Raili Hulkkosen kesäkynnet.

Koska Raili Hulkkonen on meikannut minua useamman kerran, muista seikoista ei tarvinnut edes keskustella. Hän tietää, miten ilmeilen kasvoillani, mitä on hyvä korostaa jne. Kysyinkin Raililta, pitäisikö minun vähitellen oppia olemaan ilmeilemättä, olemaan hillityn ilmeetön. Raili parahti, ettei missään tapauksessa!

Rajat luomiin – aina. Raili tiesi värini: meikkivoide by Raili -sarjan 030, kulmiin saman sarjan Blonde-sävyn kulmapomada jne. Poskille pientä rusotusta. Niin ja tietysti irtoripsitupsuja, jotta silmät tulevat hyvin esille silmälasien takaa.

Koska väreistä ja tyylistä ei tarvinnut keskustella, pääsimme vaihtamaan kuulumisia.

Raili hulkkonen ja minä
Lopuksi otimme tietysti selfiet.

Juhla

Vihkiminen oli  Kulosaaren kirkossa klo 14.00.

hääpari
Hääpari ja -puku olivat upeat.

Hääjuhla oli aivan ihana: upea hääpari, rento tunnelma, kivoja kohtaamisia, hyvää ruokaa ja merellinen juhlapaikka (Kulosaaren Casino).

Kun ammattilaiset olivat tehneet meikkini ja kampaukseni, ne kestivät upeina koko illan. Minun ei tarvinnut korjailla mitään. Ruokailun jälkeen vain lisäsin huulipunaa.

En jokaiseen juhlaan ota ammattilaisia meikkaamaan ja kampaamaan, mutta tällaiseen pitkään jatkuvaan tilaisuuteen on kiva tilata ammattilaiset auttamaan. Silloin voi luottaa siihen, että juhlalook kestää tarvittaessa aamutunneille saakka.

railin tekemä meikki
Meikki ja kampaus kuvattuna klo 23.20. Kaikki siis edelleen kunnossa eli siinä vaiheessa föönauksesta oli kulunut yli 12 tuntia ja meikin valmistuksestakin jo 11 tuntia.

Kaisa

PS. Maksoin itse molemmat palvelut.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös Viisi täsmävinkkiä aikuisen naisen helppoon ja nopeaan meikkiin a la Raili Hulkkonen

kauneus meikki hiukset tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *