Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit

Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit -postauksessa esitellään raadin suosikit vuoden 2022 uutuuksista. Edellisessä postauksessa  esiteltiin tämän vuoden ihonhoidon parhaimmisto.

Arvovaltaiseen raatiin kuuluivat: CEO Elina Ahokas/Bloom Agency, meikkitaitelija Mervi Markkanen, toimituspäällikkö Pia Paalasvuo/Pinni-lehti, kampaaja Kaisu Pakola/Inochi ja minä.

vuoden parhaat kosmetiikat raati
Elina Ahokas (ylhäällä vasemalla), Mervi Markkanen (ylhäällä keskellä), Pia Paalasvuo (oikealla), Kaisu Pakola (alhaalla vasemmalla) ja minä (alhaalla keskellä) kuuluivat tämän vuoden raatiin.

Hiukset alle 20 e

Pesu: XZ Kinuskikahvi (2,95 e/250 ml) korjaa ja vahvistaa hentoja ja käsiteltyjä hiuksia. Sampoo on suunniteltu suomaisten hennoille hiuksille. Tuote sisältää mm. Pauligin kahvituotannon sivuvirrasta jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia, jotka vahvistavat hiuksia. Hienoinen kahvin ja kinuskin tuoksu. Tuote on tehty Suomessa.

Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit xz

Hoitoaine: L’Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump (9,90 e/150 ml) Kuivat, koppuraiset hiukset kosteutuvat hetkessä. Tämän jälkeen hiukset myös näyttävät parempikuntoisilta. Suihke antaa yksittäisille hiuksille 9 % lisää paksuutta. Suihketta voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin vaikka päivittäin. Ei latista hentoja hiuksia. Helpottaa muotoilua.

Vuoden parhaat hiustuotteet lorkku

 Hoitonaamio: Cutrin Hohde Treatment -sävyttävä hoitonaamio (19,90 e / 200 ml) Mustikansiemenöljyä sisältävä hoitonaamio, joka hoidon lisäksi antaa myös uutta sävyä hiuksille. Vahvistaa hiuksia ja vähentää hiusten katkeilua. 8 eri sävyä, vaikutusaika 3-10 min. Kotimainen.

Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit cutrin

Hiuskiinne: Herbina Volume hiuskiinne (4,09 e/250 ml) antaa hiuksille tuuheutta ja voimakkaan pidon. Jos tätä suihkuttaa maltillisesti ja riittävän kaukaa, hiuksiin jää liikkuvuutta. Sisältää kosteussuojan sekä suojaavaa ja hoitavaa betaiinia, panthenolia ja lehmusuutetta.

Vuoden parhaat hiustuotteet herbina

Hiukset yli 20 e 

Kuivapesu: KMS Conscious style Cleansing Mist –puhdistussuihke (26,90 e/100 ml)  Täydellinen kuivasampoomainen tuote nestemäisenä. Poistaa hiuksista rasvaisuutta ja samalla märkätuotteena mahdollistaa hiuksen uudelleen muotoilun. Jos on nukkunut hiukset takaraivolta lättänään, niin tämän kanssa ne saa uuteen muotoon. Kevyt ja ilmava lopputulos.

Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit kms

Pesu: L’Oréal Chroma Crème Purple Shampoo (25 e/300 ml) Sampoo neutralisoi tehokkaasti hiusten keltaisia vivahteita jättäen hiukset hyvin kirkkaan ja puhtaan värisiksi tekemättä niistä tunkkaisia ja liian tuhkaisia. Koostumus on voidemainen. Sampoo ravitsee hiuksia, jättäen hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi.

Vuoden parhaat hiustuotteet lorkku chroma

Tehohoito: Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss (53,50 e/210 ml) hoitaa tehokkaasti  värjättyjä hiuksia, kosteuttaen ja pehmentäen ja poistaen pörröisyyttä. Vähentää hiusten huokoisuutta, joten väri pysyy kiiltävänä pidempään.

Vuoden parhaat hiustuotteet kerastase

Viimeistely: Redken Beach Spray (30,50 e/125 ml) antaa keskivahvaa tukea, rakennetta ja tuuheutta. Jättää hiuksiin ihanan ryhdikkään tunteen tekemättä niitä pörröisiksi. Beach Spraylla voi rutistella kiharoita jättäen kuivumaan vapaasti tai muotoilla föönillä kampaukseksi. Monikäyttöinen tuote erilaisiin kampauksiin.

Vuoden parhaat hiustuotteet redken

Hiusöljy: L’Oréal Metal DX Anti-desposit Protector Concentrated Oil 35 e/50 ml)  Hiusöljy suojaa metallihiukkasten kertymisestä  hiuksiin. Hiusten katkeilu vähenee. Hiuksista tulee vahvemmat, ravitut ja kiiltävät. Öljy imeytyy hyvin hiuksiin eikä latista niitä. Poistaa pörröisyyttä ja sisältää lämpösuojan.

Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit hiusöljy

Viimeistelyvoide: Iles Formula Finishing Serum  (54 e/200 ml) Hiuksiin jätettävä viimeistelyvoide, joka suojaa hiuksia sisältäen lämpösuojan. Hiuksista tulee jämäkämmän oloiset ja hoidetut, mutta silti hiukset jäävät kevyiksi. Parasta on se, että hiuksia voi muotoilla lämpölaitteella uudestaan ja hiukset tottelevat yhä.

Vuoden parhaan hiustuotteet iles

Muotoilulaite Remington PROluxe You -lämpöharja (99,95 e) Lämpöharja lämpiää 30 sekunnissa. Laitteen anturi lukee hiusten lämpötilaa tuhansia kertoja muotoilun aikana ja laitteen mikroprosessorit säätää lämmön ihanteelliseksi hiuksille. Laitetta on helppo käyttää, hiukset eivät tartu piikkeihin, 3 metrin johto helpottaa työskentyä . Laite katkaisee virran automaattisesti 60 minuutin kuluttua. Hyvä hinta-laatusuhde.

Vuoden parhaat hiustuotteet remington

Meikki alle 30 e

Pohjustaja: Lumene Invisible UV Primer spf30 (29,90 e/30 ml) Superkevyen koostumuksen ansiosta imeytyy nopeasti. Tämän ansiosta meikki kestää moitteettomana koko päivän samalla se suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Se myös kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Tuote on kuin unelma.

Vuoden parhaat meikit Lumene pohtistus

Huulipuna: L’Oréal Paris Color Riche Intense Volume Matte (12,90 e/1,8 g) Puuterimaisen mattainen lopputulos, intensiivinen väri, joka kestää huulilla hyvin, ei tahraa. Saa huulet näyttämään täyteläisiltä.

Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit huulipuna

Ripsiväri: L’Oréal Paris Pro XXL Lift (20,90 e) 2-vaiheinen ripsiväri, joka todellakin antaa tuuheutta. Ensimmäinen kerros hoitaa, tuuheuttaa ja erottelee ripset kauniisti. Toinen kerros lisää tuuheutta, jolloin lopputulos on näyttävä. Vaikka 2-vaiheisuus vaatii hieman viitseliäisyyttä, se kannattaa.

Vuoden parhaat meikit edullinen ripsaru

Rajauskynä: by Raili Gel Eyeliner (24,90 e) Rajauskynässä on hoitava koostumus. Geelimäisen koostumuksen ansiosta sitä on helppo käyttää. Rajausväri pysyy erittäin hyvin koko päivän.

Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit by Raili rajaus

Peitevoide: Oriflame Giordani Gold Serum Boost (15,90 e/10 ml) on silmänympärysalueen pelastaja, kun katseeseen täytyy saada nopeasti piristystä ja kosteutusta. Seerumimainen koostumus takaa sen, että tuote levittyy kauniisti vaativammallekin silmänympärysiholle ja pakkauksen applikaattoripäällä se on helppo levittää. Sormilla taputtelu viimeistelee peiteaineen iholle. 
Vuoden parhaat meikit oriflame

Meikki yli 30 e

Meikkivoide: Clarins Milky Boost (33 e/30 kpl á 0,2 ml) yhteen meikkaukseen riittävä meikkivoidemäärä on annosteltu pikkuiseen biohajoavaan kapseliin, jolloin varsinkin harvemmin meikkivoidetta käyttävälle ja matkustavalle tuote on täydellinen. Sopii myös herkkäihoiselle.

Vuoden pathaat meikit clarins

Poskipuna: By Raili Pro Glow Cream Blush -voidemainen poskipuna (32 e/10 ml) Miellyttävän kevyt, voidemainen poskipuna on täydellinen aikuisen naisen iholle, koska se ei korosta ihon kuivuutta eikä ryppyjä. Lopputulos hieman läpikuultava ja luonnollinen. 3 suomaiselle sopivaa sävyä.

Vuoden parhaat meikit poskipuna

Kulmaväri: Mádara Grow & Fix Sävytetty Kulmageeli (30,50 e/4,25 g) antaa väriä, hoitaa, vahvistaa ja kasvattaa kulmakarvoja. Pieni maskaramainen harja loihtii hennotkin kulmakarvat todella luonnollisesti järjestykseen ja samalla auttaa vähitellen esimerkiksi liian ohuiksi nypittyjen kulmakarvojen kasvatuksessa.

Vuoden parhaat hiustuotteet ja meikit madara

Ripsiväri: Sensai Lash Lengthiner 38°C (39,50 e/10 ml). Tutun ripsarin uusi versio antaa pituutta ja tuuheutta ripsille. Superkapean harjan ansiosta sillä pääsee laittamaan väriä myös lyhyisiin sisänurkkien ripsiin. Ripsiväri pysyy kiitettävästi koko päivän.

Vuoden parhaat meikit sensai

Kaisa

By Raili -verkkokauppa

Kicksin verkkosivus

Osa tuotteista PR-näytteitä

kauneus meikki hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *