Hyvä käsivoide – viisi vaihtoehtoa, eri hintaluokat ja jakelukanavat

Hyvä käsivoide imeytyy nopeasti, kosteuttaa ihoa ja jättää kädet pehmeiksi. 

Nuorena aikuisena en ymmärtänyt, mihin käsivoidetta tarvitaan. Käteni iho ei kuivunut niin paljon, että olisin tarvinnut voidetta. Iän myötä tilanne on toinen: käsien iho olisi ihan korppuna, jos en käyttäisi käsivoidetta.Koronan aikana iho on kuivunut vieläkin enemmän. Sen vuoksi minulla on käsivoidetuubi työpöydällä, makuuhuoneessa ja käsilaukussa.

Koska monet teistä lukijoistakin käyttää käsivoidetta ja toiveena on nopeasti imeytyvä, kosteuttava voide – eli hyvä käsivoide, tässä viisi vaihtoehtoa.

Pihistä

Nivea 3in1 Care & Protect Anti-Bacterial Hand Cream  (4,25 e/75 ml). Jojobaöljyn ansiosta tämä voide pitää ihon pehmeänä ja hoitaa ihoa. Voide suojaa ihoa kuivumiselta.Antibakteerinen, mutta ei tietenkään korvaa käsien pesua. Ohuehko koostumus, imeytyy nopeasti, joten sopii esimerkiksi työpäiväkäyttöön.  Ei häiritsevää tuoksua.

Hyvä käsivoide nivea

Panosta

Mario Badesco Rose Hand Cream with Vitamin E (11,90 e/85 g) pehmittää ja kosteuttaa kuivia käsiä. Miellyttävä, sopivan täyteläinen koostumus. Käsivoide imeytyy kivasti. Se sisältää mustaruusu-uutetta ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat käsiä pitkäkestoisesti. Voiteen sisältämät öljyt  hoitavat ja ravitsevat ihoa. Ihosta tulee kivalla tavalla pehmeä. Mieto ruusuinen tuoksu.

Hyvä käsivoide mario badescu

Luksus

Nuxe Reve de Miel Cica Rich (13,50 e/50 ml)  sisältää mm. Provencen hunajaa, joka myös tuoksuu voiteessa. Syväkosteuttava ja ihon suojamuuria korvaava voide. Tämä käsivoide sopii erityisesti hyvin kuivalle iholle. Se sisältää Cica-uutetta, jota saadaan rohtosammakonjuuresta. 98 % voiteen ainesosista on luonnollista alkuperää.

Käsivoide nuxe

Luonnonkosmetiikka

Moi forest Forest Dust After Care Hand Cream Lavender (15,50 e/50 ml) voide sisältää Re-Connecting Nauture -mikrobiuutetta (metsäpölyä) ja suomalaista puolukkaa, kauraa ja koivunmahlauutetta.  Miellyttävä koostumus. Laventeliöljy antaa voiteelle kivan, miedon tuoksun.  Kuivakätisten ja atoopikkojen pelastaja.

Käsivoide moi forest

Apteekki

Eucerin Hyaluron Filler Elasticity Hand Cream  SPF30 (16,90 e/75 ml) Kevyehkö voide imeytyy hetkessä, eivätkä kädet jää tahmaiseksi. Voiteen koostumus parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä jättää ihon kosteutetuksi jopa 24 tunniksi. Suojakertoimen vuoksi voide voide sopii erittäin hyvin päiväkäyttöön.

Eucerin käsivoide

Käytätkö sinä säännöllisesti käsivoidetta? Mikä on sinun suosikkisi?

Kaisa

Tuotteet PR-näytteitä

Silmänympärysvoide – viisi hyvää tuotetta

kauneus iho
Kommentit (1)
  1. Päätetyöläisenä ja sähkölämmitetyissä tiloissa istuvana, kädet kuivavat järjettömän paljon. Minulla onkin käsivoide tuubi sekä kustannuspaikalla ja kotona etätyöpöydällä ja repussakin kulkeen tuubi aina mukana.
    Suursuosikkimerkkini on Ziaje, jonka käsivoiteet sopivat itselleni todella hyvin. Ykköseksi niistä nostaisin Ziaja Natural Olive Käsi- ja kynsivoiteen (80ml/3,39).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *