Hoitoneste, hoitovesi, mitä ne ovat?

Hoitoneste, hoitovesi, hoitovaahto? Mitä ne ovat? Mitä hyötyä niistä on? Miten ne eroavat kasvovedestä?

Perinteisesti kasvovettä on pidetty puhdistuksen viimeisenä vaiheena, päättämään ihon puhdistus. Muutama vuosi sitten Kaukoidän ihonhoitorutiinien tullessa tänne Eurooppaan meillekin rantautui hoitovesiä, -nesteitä ja -vaahtoja.

Hoitoneste frudia
Frudia Avocado Relief Essence Tonic (19,50 e/195 ml) on geelimäisen paksu neste, joka sisältää 76 % aminohappoja. Pantenoli hoitaa kuivaa ihoa, ja avokado ravitsee ihoa.

Näitä käytetään kasvoveden jälkeen. Ne ovat ihonhoidon ensimmäinen tuote, joka on koostumukseltaan selvästi paksumpi kuin kasvovesi. Näiden päälle laitetaan seerumi ja voide.

Hoitoneste taiga
Kotimainen, hajusteeton Taiga Natural Beauty Essence Sensitive (20,90 e/100 ml) sopii kuivalle ja herkälle iholle. Se sisältää mm. puolukkauutetta. Tuote on Cosmo Natural -sertifioitu.

Hoitoneste, -vesi ja -vaahto kosteuttavat tehokkaasti ihoa ja edesauttavat ihoa ottamaan vastaan tämän jälkeen laitettavien ihonhoitotuotteiden tehoaineet.

Natuk hoitovesi
Kotimainen Natuk Hydra Boost (16,90 e/200 ml) sisältää mm. luomukoivunmahlaa ja mesiangervouutetta. Tuotteella on FI-Natura -sertifiointi.

Hoitovedet, -nesteet ja -vaahdot laitetaan kasvoille painelemalla käsillä, ei siis vanulapulla tai suihkuttamalla kuten kasvovettä laitetaan.

Hoitoneste sisley
Sisleya Essential Skin Care Lotion (174,50 ml/150 ml) on ylellinen, ikääntymisen merkkejä torjuva hoitoneste, joka sisältää mm. rohtosalkoruusu-uutetta.

Nykyisin hoitovesiä tms. on monella sarjalla – ei siis vain korealaisilla merkeillä. Hintahaarukkakin on laaja: edullisimpia saa selvästi alle 20 euroa ja kalleimpien hinnat pyörivät lähes 200 euron tuntumassa.

Olen käyttänyt hoitovesiä, -nesteitä ja -vaahtoja pari vuotta. Olen huomannut, että ne todellakin sitovat kosteutta ihoon niin, että iho tuntuu kosteutetulta ja hoidetulta.Lisäksi ne ovat todella riittoisia: pari, kolme tippaa riittää.

Oletko sinä tutustunut hoitonesteisiin ja -vesiin vai onko tämä tuoteryhmä sinulle vieras?

Kaisa

Tuotteet kuvausnäytteitä

Sokoksen hoitovalikoima

TOP 5: edulliset ihonpuhdistustuotteet

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *