Meikkivoide kuin unelma

Ohut, sopivasti peittävä meikkivoide, jolla saa luonnollisen lopputuloksen on monen toive – eli meikkivoide kuin unelma. Tässä viisi meikkivoidetta, joihin kannattaa tutustua.

Pihistä

meikkivoide lumene

Lumene Stay Weightless Foundation SK30, 20,90 e/30 ml

Jos aivan ohuet meikkivoiteet eivät mielestäsi peitä riittävästi, kokeile tätä Lumenen meikkivoidetta. Lopputuloksesta ei kuitenkaan tule luonnoton, liian peittävä, koska tämä on ns. puolipeittävä. Ihosta tulee kivan kuulas. Meikkivoide on riittoisa. Tämä kosteuttaa ja muutenkin hoitaa ihoa. Mineraalisuoja on 30.

Panosta

by raili meikkivoide

By Raili Pro Glow Perfecting Foundation, 42 e/30 ml

Ihanan ohut meikkivoide, joka on suunniteltu ennen kaikkea aikuisen iholle. Kokematonkin meikkaaja onnistuu tällä, koska tästä ei jää rajoja. Jos jossain kohdassa kasvoja tarvitaan enemmän peittoa, niihin paikkoihin voi painella sormin toisen kerroksen. Sisältää mm. E-vitamiinia ja puolukkaa. Lopputulos on luonnollinen.

Luksus

meikkivoide sensai

Sensai Flawless Satin Moisture Foundation SPF25, 57,50 e/30 ml

Suhteellisen täyteläinen koostumus, mutta voide sulautuu ihoon, joten lopputuloksesta tulee satiinimaisen luonnollinen. Tämä peittää ihon pienet virheet. Kosteuttava koostumus tuntuu miellyttävältä.

Luonnonkosmetiikka

madara foundation

Mádara Skin Equal Soft Glow Fondation, 40,90 e/30 ml

Kivan ohuehko meikkivoide, joka sulautuu ihoon. Ihosta tulee luonnollisen kuulas. Sopii hyvin aikuisen iholle, koska siinä on hyviä, hoitavia ainesosia.

Suoramyynnistä

orflame foundation

Oriflame Giordani Gold Pure Uforia SK 35, 35 e/30 ml

Ruotsalaisen Oriflamen Giordani Gold -linjan voide on puolipeittävä, joten tämä on omiaan, jos kaikkein ohuimmat voiteet eivät riitä. Meikkivoide sisältää mm. peptidejä ja kosteuttavia ainesosia. Lopputulos on kuulas. Suojakerroin 35.

Kaisa

Tuotteet kuvausnäytteitä

Hyvä käsivoide – viisi vaihtoehtoa, eri hintaluokat ja jakelukanavat

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *