Mitä kosmetiikkaa matkalle mukaan?

Matka tiedossa? Mitä kosmetiikkaa matkalle mukaan? Otatko sinä matkalle mukaan kosmetiikan matkapakkaukset ja mietit, mitä kosmetiikkatuotteita voisi käyttää monipuolisesti?

Kun lähden matkalle – onpa kyse työ- tai lomamatka, eikä matkan pituudellakaan ole merkitystä – pakkaan mukaan tarkkaan harkittuja kosmetiikkatuotteita. Ns. normaalikokoisia tuotteita otan mukaan vain muutamista tuotteista (yhden luomivärin, ripsivärin, 1-2 lappunaamiota, voidemaisen poskipunan).

Kaikista mahdollisista tuotteista otan ns. matkapakkauksen. Esimerkiksi kasvovoiteesta, sampoosta, hoitoaineesta, muotoilutuotteesta, hammastahnasta, meikinpuhdistusaineesta ja kasvovedestä minulla on matkapakkaukset. Onneksi tänä päivänä yhä useampi kosmetiikkayritys on tehnyt matkapakkauksia ja ainakin kesäaikaan niitä on saatavilla hyvin.

Mitä kosmetiikkaa matkalle?
Pakkaan matkalle matkakokoisia tuotteita, yhden ruskean luomivärin, lappunaamion, seerumin kerta-annoksina ja monitoimituotteita. We Promise -tuotteet, By Raili -luomiväri ja V10 Plus on saatu.

Jos käyttämistäni tuotteista ei ole saatavana matkapakkauksia, laitan esimerkiksi suosikkivoidetta ostamiini matkapurnukoihin.

Jokaiselle vähintään yhden yön matkoille otan mukaan  vähintään yhden lappunaamion, jolla voin virkistää, kirkastaa tai kosteuttaa kasvojen ihoani. Nämä lappunaamiot eivät vie laukussa paljon tilaa.

Jos lähden muutaman päivän matkalle lentämällä, otan yleensä vain ns. lentolaukun mukaan. Silloin nesteiden ja voiteiden pitää mahtua litran muovipussiin. Helsingistä lähdettäessä ei ole enää tuota litran sääntöä, mutta suurimmassa osassa kohdemaita tuo sääntö on edelleen olemassa, joten en ota riskiä, että osa kosmetiikasta jäisi turvatarkastukseen tai laukku pitäisi laittaa ruumaan.

Tällaisille matkoille nappaan mukaan lehtien välissä ja kosmetiikkaosastoilta saatavia näytepusseja ja -tuubeja. Ne ovat todella käteviä.

Monitoimituotteet

Koska en halua kantaa mitään ylimääräistä, mietin, mitä kosmetiikkatuotteita voisi käyttää mahdollisimman monipuolisesti.

Huulipuna toimii myös poskipunana. Tai joitakin voidemaisia poskipunia voi käyttää huulipunana ja luomivärinä.

Ruskeaa luomivärikakkua voi käyttää luomivärinä, rajausvärinä ja kulmavärinä. Jos teen luomivärillä rajauksen, kostutan siveltimen, jolloin rajauksesta tulee selkeämpi kuin kuivana.

V10 Plus Licorise -seerumia voi käyttää kasvoseerumin lisäksi myös muulla tavalla. Se auttaa myös hyttysen puremiin ja rauhoittaa punoittavaa ihoa. Eli nappaan sen mukaan. Toinen erinomainen monitoimituote on Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream, joka auttaa hyttysen puremiin, rohtumiin, naarmuihin, kuiviin kynsinauhoihin jne. Olen käyttänyt tänä voidetta 20 vuotta. Se on todellinen luottotuotteeni.

Mitä kosmetiikka matkalle mukaan?
Riittoisa V10 Plus Licorice -seerumi toimii kasvoilla, mutta sillä voi myös rauhoittaa ihoa, jos hyttynen on pistänyt tai aurinko on polttanut. 35,90 e/10 ml. Tuote saatu.

Matkoilla puhdistustuotteena suosin öljyä, joka poistaa myös silmämeikin. Kasvovedeksi valitsen suihkutettavan version, jota voi käyttää myös virkistävänä suihkeena.

Mitä kosmetiikkaa matkalle mukaan Zero
Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm -putsareista on saatavana minikokoiset pakkaukset. Neljän tuotteen setti maksaa noin 12 e. Puhdistusvoide muuttuu öljymäiseksi. Se poistaa vedenkestävän meikin.

Näin aurinkoisena aikana en pakkaa tavallista meikkivoidetta mukaan, vaan korvaan sen sävyttävällä aurinkovoitteella.

Dr. Hauschkan Silkkipuuteria käytän deodoranttina ja pidän jalat kuivina. Kumalla säällä tupsuttelen sitä pitkin vartaloa, jolloin se pitää minut raikkaana kauttaaltaan, eivätkä esimerkiksi reidet hikoile ja tunnu epämiellyttäviltä koskiessaan toisiaan. Lisäksi käytän sitä myös hiuspuuterina.

Mitä kosmetiikkaa matkalle mukaan? dr. hauschka
Dr. Hauschkan Body Silk -silkkipuuteri on todellinen monitoimituote.

Oletko viime aikoina matkustanut ja pohtinut, mitä kosmetiikkaa matkalle mukaan?  Pakkaatko minimaalisesti vai matkustatko ns. raskaalla kalustolla ottaen mukaan ”kaikkea mahdollista”?

Kaisa

Kahvakuula heilumaan

kauneus iho hiukset meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *