Elokuun top 7 – ja arvonta

Elokuun top 7 -listan tuotteilla takkuhiukset on helppo selvittää, saada kiharat esiin, hoitaa ripsiä, helliä ihoa ja loihtia silmämeikki. Mukana myös arvonta, johon kannattaa osallistua, koska palkintona ihana voide.

Biozell Professional kosteuttava selvityssuihke 5,90 e/150 ml

elokuun top 7 biozell

Voiko edullisesti saada toimivaa tuotetta? Kyllä voi – tai ainakin Biozellin kosteuttava selvityssuihke toimii hyvin. Pesun jälkeen suihkuttelet hiuksiin tätä, ja kampaaminen on helppoa. Suihke myös lupaa rakennepaikata hieman vaurioituneita hiuksia. Se myös vähentää hiusten sähköisyyttä. Ja sehän on tärkeää, kun mennään kohti syksyä ja talvea. Onpa siinä myös UV-suoja. Elokuussa tälläkin on vielä merkitystä.

Chasin’ Rabbits Bunny Line Smoother -silmänympärysvoide 21,90 e/15 ml

elokuun top 7 silmänympärys

Bunnyn kynämäisen pakkauksen päässä on metallikuula, joka viilentää silmänympärysihoa, kun voidetta levittää. Tehostan viileyden tunnetta pitämällä tuotetta jääkaapissa. Kyllä siinä silmät avautuvat. Voide kosteuttaa ohutta ja herkkää ihoaluetta. Tuotteessa on mm. vihreää teetä, niasiiniamidia, probiootteja ja hyarulonihappoa.

Kevin Murphy Killer Twirls -muotoiluvoide 33,90 e/150 ml

Elokuun top 7 kevin murphy

Pikkiriikkinen määrä Kevin Murphyn muotoiluvoidetta käsiin ja siitä hiuksiin, ja kiharat korostuvat. Voide on miellyttävän kevyt eikä se latista edes minun hentoja hiuksiani, vaan tuo hiusteni taipuisuuden esiin. Voide sopii hyvin myös kuivuudesta kärsiville latvoille. Tämän jälkeen hiukset ovat pehmeät ja kiiltävät.

Lumene Valo Nordic C Triple Glow kirkastava eliksiiri 49,90 e/30 ml

elokuun top 7 lumene

Olen ihastunut Lumenen Valo-sarjaan ja ennen kaikkea kirkastavaan eliksiiriin. Eliksiiri sisältää pohjoisen lakan kantasolu-uutetta, C- ja E-vitamiineja ja kapseloitua ferulahappoa. Seerumin koostumus tuntuu ylelliseltä, ja hento tuoksu on hurmaavan marjaisa. Seerumi kirkastaa nuupahtanutta ihoa, tekee sen elastisemman näköiseksi. Ihan superihana tuote.

Olaplex Lashbond -ripsiseerumi 99 e/4,5 ml

Elokuun top 7 olaplex

Olen vuosien aikana testannut lukuisia ripsiseerumeita. Yllättävän monet eivät ole sopineet herkille silmilleni, vaan silmät ovat alkaneet vuotaa tai jopa ärtyä. Testasin 1,5 kuukautta Olaplexin ripsiseerumia. Suurin ilon aihe oli, etteivät silmäni reagoineet seerumiin vuotamalla tms. Testiajan jälkeen ripseni tuntuivat vahvemmilta ja ripsiä ei irronnut yhtä paljon kuin normaalisti eli ripsien elinkaari piteni. Merkittävää pidennystä en kuitenkaan havainnut, mutta muuten olin tyytyväinen tuotteeseen.

Sisley Phyto Eye Twist -meikkikynä, väri 19, 49,50 e/1,5 g

sisley meikkikynä

Meikkikynät ovat monipuolisia. Tälläkin Sisleyn meikkikynää voi käyttää rajauksessa tai luomivärinä. Kynä liukuu helposti luomella ja pysyy hyvin, koska se on vedenkestävä. Tottahan toki luomet kannattaa pohjustaa ennen kuin tätä laittaa. Jos tällä rajaa, rajauksesta tulee näyttävän leveä, mutta lopputulos ei kuitenkaan ole päällekäyvä, koska väri on maltillinen. Tällainen meikkikynä on helppo ottaa matkalle mukaan, kun se ei vielä tilaa meikkipussissa.

Purodoré Revitalising Day & Night Gold Cream 109 e/50 ml

Puredore voide

Ylellinen Purodorén voide sisältää mm. Reilun Kaupan kultaa ja kastepapu-uutetta, joka on luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinijohdannaiselle retinolille. Voide uudistaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa – ja sellaistahan me keski-iän saavuttaneet tarvitsemme. Vai mitä? Voide on todella riittoisa: vain herneen kokoinen määrä riittää, joten purkillisesta on iloa useammaksi kuukaudeksi.

Arvonta

ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT!

Sain mahdollisuuden arpoa yhden Purodoré Revitalising Day & Night Gold Cream -voiteen. Voiteen arvo on 109 e/50 ml.

Pääset osallistumaan arvontaan vastaamalla 7.8.2023 klo 24.00 mennessä kysymykseen:

Onko Purodoré-sarja tuttu: a) on             b) ei ole         c) olen kuullut sarjasta, mutta en ole käyttänyt

Voit osallistua arvontaan joko 1) kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään 2) osallistumalla Naiselon Facebookissa 3) osallistumalla Naiselon Instagramissa – tai vaikka kaikissa näissä kanavissa, jolloin lisäät voittomahdollisuuttasi.

puredore-arvonta

Arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua vain vastaamalla yllä mainittuun kysymykseen – eli pelkkä ”mukana” ei riitä osallistumiseen.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Kaisa

Osa tuotteista saatu testiin

Toukokuun kosmetiikkalöydöt

kauneus iho hiukset meikki
Kommentit (50)
  1. Sannamarianna
    3.8.2023, 20:39

    B

  2. C,
    Olen halunnut kokeilla tuotetta

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *