TTK-kausi alkoi – katso videohaastattelut

Suosikkiohjelma Tanssii tähtien kanssa eli TTK-kausi alkoi. Tähtioppilaskaarti on mielenkiintoinen.

Pääsin jälleen seuraamaan TTK-tansseja studiolle. Ensimmäisen lähetyksen aikana studiolla oli aistittavissa jännitystä. Eikä se ole ihme, sillä TTK:ta katsoo miljoona silmäparia, ja tähtioppilaat ovat oman mukavuusalueensa ulkopuolella.

Koska monet teistä varmaan katsoivat lähetystä, en nyt ala kerrata, mitä näitte televisiosta. Sitä vastoin tarjoan teille jotain sellaista, jota ette nähneet telkkarista.

Lähetyksen jälkeen nimittäin lehdistöllä on mahdollisuus haastatella ja kuvata tanssipareja. Minäkin haastattelin yli puolet pareista. Jaoin haastattelut muutamaan videopätkään, jotka ovat tämän postauksen yhteydessä.

Videolla mm. Maria Guzenina kertoo salaisuuden, Emma Kimiläinen vertaa tanssia ja autourheilua toisiinsa (onko niissä mitään samaa?), miten kovasti Pia Penttalaa jännitti, millä asenteella Sointu Borg suuntaa seuraavaan viikkoon, miten Jussi Heikelä selättää jännityksen, millainen tähtioppilas on Shawn Huff, mitkä ovat Jarkko Niemisen vahvuudet tanssiopettajan mielestä ja mikä on Mikko Penttilän heikkous.

Miten sinun  mielestäsi TTK-kausi alkoi? Mikä pari on sinun suosikkisi?

Videot

Ensimmäisessä videossa Maria, Pia, Mikko ja Sointu.

Kaisa

MTV Katsomosta voit katsoa lähetyksen

kulttuuri suosittelen liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *