Raili Hulkkosen meikkikoulu 2.11.2023

Haluatko saada yksilölliset meikkivinkit ja -opetuksen meikkiguru Raili Hulkkoselta? Nyt se on mahdollista, sillä Naiselon seuraava lukijailta on Helsingissä 2.11.2023 klo 18 ja aiheena on Raili Hulkkosen meikkikoulu.

Raili Hulkkosen meikkikoulu

Raili Hulkkosen meikkikoulu on 2.11.2023 klo 18-20 Helsingissä. Silloin keskitytään vain meikkiin eli ohjelmassa ei ole mitään muuta. Raili Hulkkonen opastaa yhdessä apuopettajansa Sannin kanssa, miten valitset meikkivoiteen värin ja miten teet meikin itsellesi. Eli jokainen meikkaa itse Railin ja Sannin opastuksella.

Lukijailta pidetään Helsingin Herttoniemessä (osoite annetaan ilmoittautuneille myöhemmin).Tilaisuudessa meikataan by Raili -meikeillä ja sinulla on myös mahdollisuus ostaa laadukkaita by Raili -tuotteita.

raili Hulkkosen silmämeikikoulu tuotteet

Jos siis rajausviivan vetäminen on ollut haasteellista, olet vierastanut luomivärin käyttöä, koska et osaa laittaa sitä tai olet ollut epävarma, mihin kohtaa poskipuna laitetaan tai haluat päivittää meikkaustaitosi, tämä tilaisuus on just sinua varten.

Tilaisuuden hinta on 65 euroa sisältäen opetuksen ja pientä naposteltavaa.

Ilmoittautumiset 15.10.2023 mennessä kaisa@minivirta.fi.

Kaisa

Edellisen lukijapäivän upeat osallistujat

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *