Te kysyitte, minä vastasin!

Kyselin talvella Instagramin storiesissa teidän olettamuksia minusta, joiden pohjalta kyhäsin kasaan postauksen. Tuo oli mielestäni sen verran hauska toteuttaa, jonka vuoksi päätin taannoin tehdä hieman saman tyylisen kokonaisuuden, antamalla teille vapauden kysellä minulta mitä vaan. Tästä tulee mieleen ne ajat ”ennen vanhaan” kun tuli tehtyä kysymys- ja vastauspostauksia blogiin ja niitä kysymyksiä tuli oikeasti paljon! Nykyään kun blogikommentointi on vähentynyt, on Instagramissa tällaiset kätevämpi toteuttaa, joten tänään vastailen teidän storiesissa minulle esittämiin kysymyksiin. Jostain kumman syystä kysymykset painottuivat ihmissuhteisiin ja osa oli mielestäni aika syvällisiäkin, jonka vuoksi näitä oli hauska lukea ja vielä mukavampi vastailla. Eipä olisi tullut mieleen muutoin avata tämän hetkistä parisuhdetilannetta sen tarkemmin tai oikeastaan kertoa, millainen miesmakuni on. Siispä kiitos kun kysyitte, nyt tiedätte jälleen minusta jotain enemmän!

Tapailetko ketään vai oletko sinkku?

Olen sinkku sanan varsinaisessa merkityksessä eli ei, en tapaile ketään. En ole itse asiassa tapaillut sitten tammikuun lopun kun viimeisin pidempi ihmissuhde päättyi. Tällä hetkellä kiinnostus deittailuun on aika nollassa, rima korkealla ja suojamuurit ylhäällä. Elämäni pääfokus on nyt itsessä ja oikeastaan kaikessa muussa kuin miessuhteissa. Edes Tinderiin en ole jaksanut vielä palata…

Miten hengelliseen yhteisöön kuuluminen on sinuun vaikuttanut? Onko se jättänyt traumoja?

Olen kirjoittanut aiheesta ihan oman postauksensa, mutta kyllä, onhan se vaikuttanut ja paljon. Tiettyjä traumoja on myös jäänyt, joita varmaan kannan omalla tavallaan mukana lopun elämää. Vaikka paljon asioita olenkin työstänyt, kyllä silti toisinaan havahdun kuolemanpelkoon ja siihen, miten pelkään joutuvani helvettiin. Varmaan tuo on se suurin trauma, eli pelko jostain pahasta jos en palaa uskoon.

Oletko koskaan käynyt Meksikossa, jos et niin miksi?

En ole käynyt, enkä oikeastaan osaa sanoa miksi? Ei vaan ole koskaan ollut ehkä unelmakohteiden ykkösenä, vaikka olisihan sielläkin mukava käydä.

Kuinka usein käytät alkoholia ja juhlit?

Tämä vaihtelee aika paljon, mutta nykyään harvemmin – oikeastaan vain jos on jotain juhlan aihetta. Sanoisin että keskimäärin kerran kuussa juon alkoholia enemmän, mutta toisaalta välillä on pidempiä ajanjaksoja etten juo pisaraakaan. Välillä taas monena peräkkäisenä viikonloppuna lasillisen tai pari, mikäli käyn vaikka dinnerillä. Tosin tuo nyt ei tunnu missään, eli enpä laske edes ”juomiseksi”. Kesällä varmasti tulee käytyä useammin viinillä mikäli säät suosivat. Viimeisin kunnon humala oli vappuna ja vieläpä kahtena päivänä. Tuon jälkeen ei kyllä tee hetkeen mieli…

Viihdytkö sinkkuna vai oletko enemmän parisuhdeihminen?

Kyllä ja kyllä. Enemmän olen parisuhdeihminen, mutta toisaalta kyllä myös sinkkuna viihdyn. Olen pyrkinyt siihen ettei parisuhdestatus määrittele minua tai elämääni, eli voin olla onnellinen yksin tai toisen kanssa. Minulla ei siis ole sellaista epätoivoista tarvetta löytää joku ihminen vain siksi koska haluan seurustella. Seurustelen vain jos se tuntuu oikealta ja se on minulle itse asiassa iso juttu. Elämässäni on myös erittäin hyvä ystävien verkosto, he ovat perheeni ja välillä tuntuu että jopa se parisuhteeni. 😀

Miten pysyt noin hyvässä kunnossa? Mikä on salaisuutesi?

Ensinnäkin kiitos kehusta! Moni asia vaikuttaa, mutta ainakin treenaan suhteellisen paljon, syön pääasiassa terveellisesti ja on minulla kyllä ihan hyvät geenitkin. En ole ollenkaan lihovaa sorttia, vaan oikeastaan päinvastoin. Ja varmaan se rakkaus liikuntaan, joka on ollut läsnä lapsesta saakka tekee paljon! Eli en osaisi elää liikkumatta, vaan treenaaminen on itselleni omanlainen elinehto.

Nolottaako sinua monet asiat tai koetko usein katumusta?

No kyllä nolottaa! Ja olen katunut monia asioita. Mutta toisaalta taas pyrin suhtautumaan elämään rennolla otteella, eli en halua miettiä liian pitkään ”mokia”, jotka ovat tavalla tai toisella noloja. Kaikki meistä mokailee ja niihin on turha jäädä vellomaan. Osaan myös nauraa itselleni ja olen kyllä ystävien kesken usein se, jolle sattuu ja tapahtuu tai olen keskellä skenaarioita.

Mitkä arvot on sinulle elämässä tärkeimpiä?

Pehmeät arvot eli rehellisyys, luottamus, oikeudenmukaisuus, tasa-arvo, lähimmäisen rakkaus, oikean ja väärän tunnistaminen, vastuuntunto sekä empatiakyky. Siinä ehkä tärkeimmät.

Ihastutko helposti? Ja miesmakusi?

No enpä oikeastaan. Toisaalta jos heti klikkaa ja hommassa on taikaa, saatan ihastua kyllä suhteellisen nopeasti. Lähtökohtaisesti pidän päämäärätietoisista, tunneälykkäistä, huumorintajuisista, sopivan kilteistä ja herkistä miehistä. Sellaisista, jotka ymmärtävät muunkin kuin pinnan päälle eivätkä pelaa ihmisillä. Myös kyky heittäytyä on itselleni todella tärkeää ja se että on paloa johonkin. Ulkoisesti miesmakuni on ”arjalainen” eli pitkä, vaalea ja sinisilmäinen. Pidempi tukka on myös heikkouteni.

Millaista musiikkia kuuntelet?

Aika laidasta laitaan, tilanteesta riippuen. Paljon Madonnaa, Post Malonea, Maroon 5, Drakea, Billie Eilishia, Kurt Villea… Sitten myös kasarimusaa ja suomalaista. Pidän esimerkiksi Nylon Beatista ja Keko Salatasta todella paljon.

Miten elämäsi on muuttunut kymmenessä vuodessa?

Aivan mielettömän paljon! Ensinnäkin olen löytänyt oman jutun, jonka parissa rakastan työskennellä. Pitkään sitä hain, kunnes lopulta oikea suunta on löytynyt. Olen myös kasvanut henkisesti todella paljon ja pinnalliset kaveriporukat ovat vaihtuneet luotettaviin ja hyviin ystävyyssuhteisiin. Myös arvomaailmani on muuttunut – tai oikeastaan uskallan olla rohkeammin sitä, mitä olen. En ole enää niin porukan vietävissä, enkä varmaankaan enää yhtä ujo kuin nuorempana olin? Mutta toisaalta taas, olen edelleen jossain määrin lapsenmielinen hulluttelija enkä jaksa aina olla mikään esimerkillisiin aikuinen. Eli en sinällään sano muuttuneeni aivan täysin, mutta paljon kyllä.

Olit nuorempana rokkityttö, miksi et ole enää?

Hah hah, tämä oli hyvä. Niin, en osaa sanoa? Kai yritin olla jotain, mitä en sitten pohjimmiltani kuitenkaan ole? Toisaalta en sano etteikö minussa asuisi ”ripaus” rokkityttöä, mutta ei samoissa määrin kuin nuorempana, jolloin suosikki bändini oli Mötley Crüe. Tuolloin muuten myös miesmakuni oli saman suuntainen, eli Tommy Lee oli kuumaa valuuttaa!

Onko sinulla hiustenpidennykset vai oma tukka?

Aivan oma tukka on. Tosin aikanaan minullakin oli pidennykset, mutta tästä on aikaa varmasti reilu kahdeksan vuotta! En kyllä laittaisi pidennyksiä enää mistään hinnasta, sillä niin ärsyttävää niiden kanssa eläminen oli.

Myönnätkö herkästi tekemäsi virheet?

No sanotaanko näin että joissain asioissa minun on vaikea vastaanottaa palautetta. Etenkin silloin jos toisella ei ole sitä minulle oikeutta antaa, eikä asia kuulu tälle palautteen antajalle mitenkään. Tuollaisissa tapauksissa en suostu sitä myöskään vastaanottamaan ja ärsyynnyn herkästi. Mutta jos toimin väärin ja vastapuolella on oikeus siitä minulle sanoa, pyydän aika nopeasti kyllä anteeksi ja voin myöntää virheeni. Paljon olen tässä kehittynyt ja ylipäänsä voin myöntää etten ole täydellinen, toimin välillä väärin ja mokailen. Mielestäni on ihanaa että ihmiset on epätäydellisiä – myös somessa esiintyvät tyypit.

Shortsit second hand (UFF) /  Aurinkolasit Ray-ban / Ihana virkattu toppi @iinesdiy (Iineksen uudesta toppimallistosta, joka tulee myyntiin ensi viikolla!)

Mikäli herää vielä jotain kysymyksiä, niitä voi heittää ilmoille kommenttiboksissa!

Kivaa sunnuntaita, ihanaa että aurinko taas paistaa.

Kuvat: Iines Aaltonen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *