Itsearviointi ja vuoden 2022 luetuimmat postaukset

Suosikkiasia: Suosikkiasioita

Vuosikatsaus 2022! Eli Suosikkiasioiden luetuimpien postauksien top kymppi. Ennen sitä pieni itsearviointi:

Julkaistuja juttuja yhteensä: 45. Vähemmän kuin viime vuonna (53) mutta siihen on syynsä: vuosien vuorotyön jälkeen aloitin keväällä normaalissa ysistä viiteen -duunissa. Vuorokaudessa on tietysti ihan yhtä monta tuntia ja viikossa yhtä monta päivää, mutta on ihan eri tavalla energiaa kirjoittaa päivällä ennen töitä kuin illalla töiden jälkeen. Tai siis: en minä enää työvuoron jälkeen jaksa! Kun oli iltavuoroja oli vaan pakko jaksaa tehdä töitä silloin, mutta nyt kun onkin illat vapaina… ja viikonloput vapaina… sitä on tehtävä ilta- ja viikonloppuasioita!

En siis voi antaa itselleni pisteitä ahkeruudesta ja tuotteliaisuudesta. Enkä IG-tekemisestä, koska olen vähän niin kuin luovuttanut sen suhteen. Ehkä minä sitten olen vain old school -bloggaaja, vaikka ilmeisesti blogit ovat olleet out jo 5+ vuotta. Noh, mulla on hauskaa kirjoittaa tätä höttöistä sarjablogia, olkoon se tärkeintä. Pisteitä siitä!

Nyt ne luetuimmat, kympistä ykköseen (linkit vievät postauksiin):

10. Suosikkisarja just nyt: Netflixin hurmaava Heartstopper

No se oli hurmaava!

9. Vuoden 2020 parhaat sarjat (ja ne, joita en katsonut loppuun)

Kuka minä olen kyseenalaistamaan hakukoneita ja klikkauksia, mutta mitenhän tämä parin vuoden takainen postaus on pärjännyt tänäkin vuonna näin hyvin?

8. Sarja, josta kaikki puhuvat: Netflixin Sex/Life

Okei. Eli on siis juttuja, joita toivookin ihmisten lukevan ja löytävän vielä vuosien jälkeen. Sitten on tämä kesältä 2021 peräisin oleva, melko nopeasti kokoon raavittu postaus, jossa höpisen sarjasta josta en edes pitänyt! Sex/Life on sellaista koukuttavaa roskaa, joka on niin huonoa, että se on jo viihdyttävää… miten tuo lätinä nyt sopii blogiin jonka nimi on Suosikkiasioita, M!?!

7. Vuoden 2021 parhaat sarjat (ja ne, joita ilman olisin pärjännyt)

No tämä nyt saakin olla luetuimpien listalla.

6. Disney+:n sarjat, jotka haluan nähdä (eli valmistautumista väistämättömään osa 2)

Ja surullinen totuushan on se, että mulla ei edelleenkään ole Disney plussaa. Tai ehkä se on ihan hyvä vaan. Disney+-postaus on vuodelta 2021, joten on ollut jo tovin tasainen suorittaja.

5. 33 mielenkiintoista uutuussarjaa vuodelle 2022 (osa 1)

Perinteisten uutuussarjalistojen menestys lämmittää aina. 🙂 Vuoden 2023 -versiot ovat jo hautumassa.

4. 17 sarjatärppiä toukokuuhun 2022

Tämä on mysteeri, jota olen yrittänyt ratkaista koko vuoden. Aloitin siis tänä vuonna kirjoittamaan kuukausittaisia sarjatärppilistoja — se on ollut oikein hauskaa — ja jostain kumman syystä juuri tämä toukokuun versio on kerännyt paljon enemmän klikkejä kuin minkään muun kuukauden vastaava postaus. En aidosti tiedä miksi. Jos tietäisin, tekisin samat taikatemput joka kuukausi.

3. HBO Max saapui Suomeen (eli noin 20 sarjatärppiä)

HBO Max -lista on Disney+-listan tavoin peräisin vuodelta 2021.

2. Suuri tsemppibiisilista – 75 kappaletta, jotka antavat voimaa

Rakas Suuri tsemppibiisilistani on porskuttanut vuodesta 2018 lähtien. Pitäisi ehkä tehdä päivitetty versio, neljässä vuodessa on kertynyt paljon uusia tsemppibiisejä. Tosin ollakseni rehellinen, kuuntelen usein tuota hyväksi havaittua klassikkolistaani. Löytyy myös Spotifysta.

1. 20 mielenkiintoista uutuussarjaa vuodelle 2022 (osa 2: Netflix)

Hurraa, Netflixiä ja uutuussarjoja kansalle! Netflix-versio vuoden 2022 uutuussarjalistasta on toista vuotta putkeen Suosikkiasioiden vuoden luetuin postaus. Paljon onnea, Netflix-lista.

Omat suosikkipostaukseni: Kaikki höttöiset Viime aikojen suosikkiasioita -postaukset ja täysin pönttö Tyhmiä asioita, joita en voi sietää. Ja 10 TV Shows to Know Me -haaste, koska omista suosikkisarjoistani kirjoittaminen on aina suosikkiasiani.

Oma inhokkipostaukseni: Sarjauniversumin mystinen päätös ja sekasotku. No koska se OLI sekasotku.

Loppusanat: Kaunis kiitos kaikille, jotka ovat eksyneet tänne tänä vuonna — oli se sitten vahingossa tai tarkoituksella tai jotain siltä väliltä. Ekstrakiitoksia, jos olet jättänyt sydämen ja ekstrakiitoksia ja kolmesataa kultatähteä, jos olet kommentoinut. Lämmittää aidosti mieltäni. Olette ansainneet perinteisen Leslie Knopen:

PS. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! Olkoon vuosi 2023 leppoisa, rauhaisa ja täynnä kivoja juttuja kivoille ihmisille ja ikäviä juttuja ikäville ihmisille.

LUE MYÖS:

SEURAA BLOGIA:

Bloglovin // Instagram

kulttuuri ajattelin-tanaan suosittelen leffat-ja-sarjat
Kommentit (3)
  1. Ja KIITOS vaan sinne kirjoittajan puolelle myös! Oon niin paljon nirsompi sarjojen aloittaja (aloittamiseen tarvii aina just oikeanlaisen inspiraation!) mutta maku tuntuu osuvan hyvin yksiin, joten voin yleensä hyvillä mielin aloittaa uuden sarjan jos oot jo suositellut. Tänä vuonna erityiskiitokset Ted Lassosta ja Hart of Dixiestä – tiedän että nää ei oo ihan ollut sun 2022 suosituksissa mut hiljaa hyvä tulee, inspiraatiota ei voi käskeä… 😀

    1. Voi kiitos hyvä kaimani! 🙂 Saat vielä ekstrakultatähtiä ja lisää Leslie Knopen kiitoksia. Liioittelematta yksi suosikkiblogihetkistäni ever on se meidän rom com -kässäri parin vuoden takaa 😀

      Ja siis meitsihän on alkanut just tovi takaperin uudelleenkatsoa Hart of Dixietä, kun muistutit sen olemassaolosta. Sarjainspiraatiota puolin ja toisin. 🙂

      1. Se oli oikeesti ”hyvä”! Mä en ylläty jos Netflixissä tulee se leffa vielä joku päivä vastaan, kyl siihen sen verran mehukkaita kliseitä saatiin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *