kevätkapseli 10×10 osa 3

Miksi on näin kylmä toukokuu? Tähän aikaan vuodesta saisi olla jo huomattavasti kesäisempää, kun nyt on. Onneksi on sentään ollut välillä aurinkoista. Tässä postauksessa jatkan toukokuun kestävää pukeutumishaastetta. Suluissa otsikossa on kuukauden alun 10×10 haasteen asumäärän juokseva luku.

Aiemmat asut tästä kevätkapselin 10×10 pukeutumisesta ovat edellisissä kahdessa postauksessa:

vaaleanpunaisia ja neutraaleja asuja

kevätkapselin viimeisen kuukauden teema

Asu 1 (7.)

Tässä asussa yhdistin helposti valkoisen puseron farkkuihin. Lapsi halusi mollamaijansa kuvaan. Kokeilin pitkästä aikaa tummempaa mattahuulipunaa tuodakseni asuun jotain erilaisuutta. Asun paita on ollut käytössä viimeksi beigen väristen villakangashousujen kanssa, sitä ennen olen yhdistänyt sen kukkahameeseensalvianvihreisiin housuihin, leveisiin farkkuihin ja mustiin farkkuihin. Farkut olen yhdistänyt viimeksi vihreän neuleen ja valkoisen paidan kanssa, sitä ennen persikkaisen silkkipaidanpilkkupaidanvihreän teepaidanvärikkään silkkipaidanfarkkupaidankermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Farkut ovat kymmenennettä kertaa käytössä (käyttökulu 10,5 e) ja paita kuudetta (käyttökulu 4,20 euroa).

Asu 2 (8.)

Perjantaina yhdistin uusimman mekkoni neuleen kanssa. Mekko on käytössä kolmatta kertaa, käyttökulu on 26,35 euroa. Olen yhdistänyt mekon aiemmin vekkihameeseen ja cowboybootseihin. Neuletta olen käyttänyt tämän asun myötä kymmenen kertaa ja käyttökerran kustannus on 9,5 euroa. Neuleen olen yhdistänyt beigenväristen housujen ja sinisten farkkujen kanssa viimeksi, sitä ennen leohameeseen, sitä ennen mustiin farkkujenmustien villahousujen kanssa, vihreiden farkkujenvihreäruutuisten housujenminihameen, vaaleiden farkkujen ja harmaiden villakangashousujen kanssa.

Asu 3 (9.)

Lauantain asukokonaisuus oli helppo. Puin vekkihameen kanssa valkoisen muokatun teepaidan. Teepaidan käyttökerta tässä muodossa on kolmas. Viimeksi puin sen beigenväristen housujen kanssa ja sitä ennen sinisten farkkujen kera. Vekkihameen käyttökerta on kuudes ja käyttökulu on noin 6,7 euroa. Olen yhdistänyt hameen mekkoon ja valkoiseen poolocollegeen. Eihän tällä asulla mihinkään vielä tarkene, mutta voihan kotona viettää aikaa kesäisesti kylmän toukokuun aikana.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *