vaaleanpunaisia ja neutraaleja asuja sekä 10X10 osa 1

Hmm. On ainakin tullut kotona oltua ja tehtyä kaikkea mahdollista kotirästitehtävää, mm. maalattua seiniä ja paikkailtua tulleita kolhuja, järjesteltyä kaappeja ja tehtyä kurssitehtäviä urakalla. Silti tuntuu, että kotona on likaista ja mieltä painaa epämääräinen ahdistus. Vanha tuttuni, joka aina ilmaantuu aika ajoin pilaamaan päiviäni. Kolmenkympin kriisi on edennyt siihen vaiheeseen, että pyöritän vähän väliä haaveitani, todellisuutta ja lapsuutta sekä nykyisyyttä päässäni ja upottaudun tunneiksi lukemaan mangaa, kuten teininä. Ehkä en ole kasvanut ihmisenä niiden vuosien jälkeen lainkaan, tai sitten olen koko aikuisiän paennut todellista minääni ja nyt eristäytymisen myötä vanhat tutut mielenkiinnon kohteetkin nostavat päätään. Onko muuten suosituksia mangasta/netflix animesta?

Tein itsetutkiskelun lisäksi tyylikokeiluja ja kaivoin vaatekaappini varasto-osuudesta lisää nyt sopivia vaatteita. Löysin kaksi hametta, joista toinen tässäkin postauksessa asussa ja yhden vintage-mekon, jota en ole kertaakaan pitänyt aikaisemmin, mutta nyt se tuntuu ihan täydelliseltä kesään. Asuihin:

Asu 1

En varmasti tätä asua pukisi päälleni ilman tätä aikaa. Kuitenkin se on mielestäni aika siisti. Yhdistin saamani tummanvihreän vintagejakun pinkkiin alaosaan ja roosaan farkkupaitaan. Housut aikaisemmin vaaleanpunaisen poolokauluspaidan,  nuden villaneuleen ja kukkapaidan kanssa. Housuja olen käyttänyt vasta seitsemän kertaa, 13,60 euroa. Vintagebleiseriä olen pitänyt urakalla viime viikkoina, käyttökerta on neljäs. Viimeksi yhdistin jakun beigen väristen housujen kanssa, sitä ennen mustiin farkkuihin ja vihreisiin farkkuihin. Farkkupaidan käyttökerta on seitsemäs. Olen käyttänyt sitä tummansinisten culottesien, beigen väristen pellavahousujenmustien farkkujen sekä  hameen kanssa.

Asu 2

Liikaa värejä ja sitten ei ollenkaan värejä seuraavana päivänä. Tässä hame, jonka kaivoin varastolaatikosta todettuani lihoneeni niin, että synnytyksen jälkeiset alaosat taitavat sopia, ja olin oikeassa. Hameen ostin isäni syntymäpäiville lokakuussa, alle kuukausi synnytyksen jälkeen ja se jäi todella nopeasti suureksi, mutta nyt se istuu melko hyvin! Vähän on löysä, mutta eiköhän se tästä. Olen hametta käyttänyt kolmesti tätä ennen, käyttökerta on neljäs ja käyttökulu on noin 10 euroa. En tarkalleen muista hameen hintaa, mutta se oli alle 40 euroa silti varmasti. Poolokauluspaita on kotipaita. Olen käyttänyt sitä kerran farkkujen kanssa blogissa aiemmin. Asu on 90-luvun mangaunelma sekoittaen tyttöjen koulupuvun alaosaa ja poikien urheilupuvun yläosaa.

Asu 3

Ja taas supervärikästä neutraalin päivän jälkeen vappuaatoksi. Neuleen käyttökerta on 13. ja käyttökustannus on 7,30 euroa. Kevään aikana olen yhdistänyt neuleen vaaleansiniseen ja mustiin farkkuihin. Mekko on käytössä seitsemättä kertaa, käyttökulu 4,30 euroa. Mekkoa olen käyttänyt liivin kanssa, jatkumopostausten ensimmäisessä osassa ja asujen säänmukaistamispostauksessa.

Asu 4

Postauksen toiseksi viimeinen asu vappupäivältä. Uusi mekkoni & other storiesilta. Vihdoin löysin preeriamekkoni. 79 euroa ja käyttökerta on ensimmäinen.

Asu 5

Tämäkin on vappupäivältä. Yhdistin puritaanikauluspaidan pukuhousuihin tällä kertaa.  Paidan käyttökerta on viides,á 5 euroa ja olen aiemmin yhdistänyt sen kukkahameeseensalvianvihreisiin housuihin, leveisiin farkkuihin ja mustiin farkkuihin. Housut ovat uusimmat hankintani, joita olen käyttänyt nyt neljästi. Käyttökulu on 23,75 euroa vielä. Olen housut yhdistänyt vihreään yläosaanliiviin ja neuletoppiin.

Kommentit (4)
  1. kevätkapseli 10×10 versio 5 – Vaatekaapilla | Lily
    16.5.2020, 14:19

    […] jonka käyttökerta on 14. ja käyttökulu 6,8 euroa. Olen yhdistänyt neuleen kevään aikana kukkamekkoon, sekä vaaleansinisiin ja mustiin farkkuihin. Hame on käytössä 14. kertaa myös, sen […]

  2. kevätkapseli 10×10 osa 4 – Vaatekaapilla | Lily
    12.5.2020, 13:12

    […] kahdella päivällä pidemmäksi, kun aluksi olin suunnitellut. Aikaisemmat versiot ovat tässä 1, 2, 3, […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *