asuja kotona olon ajalta

Minulla ei ole oikein mitään kerrottavaa. Olen vain siivoillut kaappeja ja koettanut liikkua reippaasti tämän viikon aikana ja viihdyttää samalla taaperoa. Aion tehdä kangasmaskeja meille, että voisimme edes kylästellä vähäsen. Tiedän ettei tapaamisia ole kielletty tai mitään, mutta yritän suojella riskiryhmiin kuuluvia läheisiä välttämällä kanssakäymistä mahdollisimman paljon. Asut tältä viikolta jatkavat haavelinjassa.

Asu 1

Tiistain asussa seikkailee taas vihreä jakku, jonka piti jäädä odottamaan syksyä värinsä vuoksi. Se saisi olla kokoa pienempi, mutta pidän siitä nyt kovasti silti. Yhdistin jakun keväisen pastellisen vihreään teepaitaan, mustiin farkkuihin ja keltaisiin kenkiin. Farkut ovat käytössä tämän asun aikana kymmenettä kertaa, käyttökulu on siis 11 euron luokkaa vielä. Farkkuja olen pitänyt vaalean siniharmaan silkkipaidan kanssa ja lisäksi olen käyttänyt niitä ensimmäisessä eristysasujen kokonaisuudessamonotonisten asujen postauksessa, jatkumopostauksessa ja mustien farkkujen postauksessa. Jakku on ollut päällä vihreiden farkkujen kanssa. Teepaidan olen aikaisemmin yhdistänyt sinisiin leveneviin farkkuihin. Sen käyttökulu on muuten 15 euroa.

Asu 2

Keskiviikon asussa napa vilkkuu. Luonnossa vatsaa ei minusta näkynyt ollenkaan, mutta kuvassa vatsaa näkyy monta senttiä. Yleensä se menee toisinpäin, kun kuvittelen kuvassa vyön näkyvän hyvin, sitä vilkkuu paidan alta juuri sentin verran. Erikoista. Luulisi tässä jo kehittyvän kuvien otossa, mutta näemmä se ei onnistu. Polka dot- puseron olen viimeksi yhdistänyt vaalean beigen värisiin housuihin. Paita on vanha, yli 30 kertaa käytetty. Farkut ovat alkuvuoden ostos, joita olen käyttänyt nyt seitsemän kertaa. Käyttökulu on 15 euroa. Housut ovat olleet asuissa vihreän teepaidanvärikkään silkkipaidanfarkkupaidankermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa.

Asu 3

Torstaina tein tyylikokeiluja taas. Paita on neljättä kertaa päällä, hame on vanha. Paidan olen aikaisemmin yhdistänyt salvianvihreisiin housuihin, leveisiin farkkuihin ja mustiin farkkuihin. Hame on muutaman vuoden vanha Kontti-löytö, jota olen käyttänyt viitisen kertaa. Se maksoi 2,5 euroa ja on alkujaan peräisin DDR:stä. Tällä hetkellä se on hieman liian tiukka minulle, mutta pyrin pääsemään takaisin normaalimittoihini piakkoin niin enköhän kesällä pysty sitä käyttämään ihan kodin ulkopuolellakin.

Asu 4

Perjantaina puin taas uudet housuni. Niiden käyttökerta on nyt toinen ja käyttökulu on 49,5 euroa. Neulepaita on päällä kolmatta kertaa. Sen olen yhdistänyt kamelin värisiin housuihin ja sinisiin housuihin aikaisemmin. Sen käyttökulu on 23,35 euroa. Villakankaasta oleva overshirt on käytetty yli 100 kertaa, ostin sen viime elokuussa. Aikaisemmin olen pukenut sen mustien farkkujen sekä vaaleamman beigen sävyisten housujen kanssa. Tuoreista asuista siis.

Kommentit (4)
  1. kevätkapselista 10×10 osa 7 – Vaatekaapilla | Lily
    24.5.2020, 14:43

    […] tämän asun myötä viidesti ja käyttökustannus on 14 euroa. Olen pukenut paidan leopardihameen, beigen väristen pukuhousujen, kamelin väristen housujen ja sinisten housujen kanssa. Housuja olen käyttänyt yli 30 kertaa. […]

  2. kevätkapseli 10×10 osa 6 – Vaatekaapilla | Lily
    20.5.2020, 14:40

    […] kymmeneen vaatekappaleeseen tällä kertaa, sininen neulepaita. Viimeksi olen pitänyt paitaa beigen väristen pukuhousujen kanssa. Sitä ennen olen yhdistänyt sen kamelin värisiin housuihin ja sinisiin housuihin. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *