viikonlopun asut

Kapselivaatekaappi on nyt kolmannella yrittämällä todella hauska asia. On kivaa, kun voi yhdistää lähes mitä vain minkä vain kanssa ja lopputulos on ainakin kohtuullisen siisti.  Näissä asuissa haastoin itseäni ensimmäisen mukavuusalueasun jälkeen aika kovasti mukavuusalueeni ulkopuolelle. Osa asuista on aivan hittejä minusta ja osa ei nyt niin, mutta voisin niitä ehkä toistamiseenkin kokeilla.

Asu 1

Tämä on tosiaan viime lauantain asu, joka on täydellisesti omalla mukavuusalueellani. Asu ei ole kovin näyttävä, mutta pidän siitä kovasti. Tuo villainen overshirt on lempivaatteitani, vaikka vihaan sitä miltä se kuvissa näyttää. Olen sen ostanut viime elokuussa ja käytin sitä koko syksyn Saksassa ollessamme takin korvikkeena. Viime aikoina olen käyttänyt sitä uusiempien beigensävyisten housujeni kanssa ja sitä ennen  mustien farkkujen sekä vaaleamman beigen sävyisten housujen kanssa. Olen käyttänyt paitaa yli 100 kertaa. Vihreät housut ovat kuudetta kertaa käytössä. Niitä olen käyttänyt viimeksi valkoisen puuvillapaidan kanssa ja sitä ennen housujen kanssa ostamani bleiserin kanssa, sitä ennen roosan villapoolon ja farkkupaidan kanssa ja ensimmäisellä kerralla taas asuun kuuluvan bleiserin kanssa.Housut ovat kirpparilta ja käyttökulu on nyt kahden euron luokkaa. Paita on alkusyksyltä. Olen käyttänyt sitä 12 kertaa, viimeksi maaliskuun alussa salvian vihreän puvun kanssa. Käyttökulu on 7,9 euroa.

Asu 2

Ihanaa, että tarkenee jo vähän ohuemmalla paidalla. Olen niin hirveä palelemaan, että silkkipaidat tahtovat jäädä pitämättä talvella ja kesäisin silkki taas hiostaa. Yhdistin pelkkää Sézanea tähän asuun. Tammikuussa ostamani farkut ja alkusyksyllä 2019 ostamani silkkipaidan. Käyttökerta silkkipaidalle on 14. ja käyttökulu on 6,80 e. Olen käyttänyt sitä viimeksi vihreiden farkkujen kanssa, mustien farkkujen kanssa ja sitä ennen olen pukenut sen ruskeiden culotteshousujenvihreiden vakosamettijoggersien, vaaleiden farkkujen sekä kahdesti eri vihreisiin housujen  ja mustien farkkujen sekä harmaan neuleen kanssa. Farkut ovat käytössä kahdeksatta kertaa ja käyttökulu on nyt 13,10 euroa. Farkut ovat olleet asukuvissa pilkkupaidanvihreän teepaidanvärikkään silkkipaidanfarkkupaidankermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa.

Asu 3

Erikoisempi yhdistelmä. Yritän mikäli en osallistu mihinkään haasteeseen pukeutumisessa kierrättää kapselin vaatteita tasapuolisesti. Helposti jumitan omasta mielestäni kivoimpiin vaatteisiin ja jätän loput huomioimatta ilman kierrätystä. Siksi halusin kokeilla miten tämä ysäriliivi sopisi pilkkupaidan ja mustien farkkujen kanssa. Pilkkupaita on vanha, olen käyttänyt sitä yli 30 kertaa. Viimeisimmillä kerroilla olen yhdistänyt sen leveisiin farkkuihin ja sitä ennen  vaalean beigen värisiin housuihin. Farkkuja olen ehtinyt käyttämään 12 kertaa. Käyttökulu tällä pukeutumiskerralle on 9,5 euroa. Viimeksi puin farkut viime viime viikolla valkoisen paidan kaveriksi, sitä ennen  vihreän teepaidan ja vaalean siniharmaan silkkipaidan kanssa ja lisäksi olen käyttänyt niitä ensimmäisessä eristysasujen kokonaisuudessamonotonisten asujen postauksessa, jatkumopostauksessa ja mustien farkkujen postauksessa.

Kommentit (1)
  1. kevätkapselin viimeisen kuukauden teema – Vaatekaapilla | Lily
    6.5.2020, 12:56

    […] käyttökerta on kahdeksas, käyttökulu 11,90  euroa. Farkut ovat olleen yhdistettynä aiemmin persikkaisen silkkipaidan, pilkkupaidan,  vihreän teepaidan, värikkään silkkipaidan, farkkupaidan, kermanvärisen […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *