kevätkapselin viimeisen kuukauden teema eli 10×10 osa 2

Toukokuuta on takana jo useampi päivä. Päätin toukokuun toisena päivänä osallistua 30×30 haasteeseen, jossa 30 päivän ajan pukeudutaan käyttäen 30 vaatekappaletta. Yleensähän pukeudun neljännesvuosittain vaihtuvaan kapselipuvustoon, jossa on nelisenkymmentä vaatekappaletta + kengät. En ole vieläkään valinnut kaikkia haasteen vaatteita, sillä päätin lähestyä haastetta ainakin aluksi pienempänä kokonaisuutena. Siis 10×10 -haasteen muodossa, jossa pukeudutaan kymmenen päivää kymmeneen asuun. Tässä postauksessa näistä asuista ensimmäiset neljä. Suluissa haasteen asukokonaisuuden luku.

Asu 1 (3.)

Sunnuntain asussa toin kolme seuraavaa vaatekappaletta mukaan haasteeseen. Sézanen farkut, neuletakin ja diy-köpöstyspaitani vanhasta teepaidasta. Teepparin käyttökerta on ensimmäinen, farkkujen käyttökerta yhdeksäs  ja käyttökulu on 11,70 euroa ja neuletakin käyttökerta on kahdeksas, käyttökulu 11,90  euroa. Farkut ovat olleen yhdistettynä aiemmin persikkaisen silkkipaidanpilkkupaidanvihreän teepaidanvärikkään silkkipaidanfarkkupaidankermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Neuleen olen yhdistänyt viimeksi leohameeseen, sitä ennen mustiin farkkujenmustien villahousujen kanssa, vihreiden farkkujenvihreäruutuisten housujenminihameen, vaaleiden farkkujen ja harmaiden villakangashousujen kanssa.

Asu 2 (4.)

Seuraavana päivänä puin vappupäivän pitämäni mekon uudelleen ja yhdistin sen vanhaan vekkihameeseen. Molemmat on ensimmäistä kertaa olleet blogissa viime postauksessa. Mekon käyttökerta on toinen, käyttökustannus on 39,5 euroa ja hameen käyttökerta on viides, käyttökulu on noin 8 euroa. Lisäsin hameen kymmenenneksi kappaleekseni toukokuun alun 10×10 pukeutumiseen.

Asu 3 (5.)

Tiistaina valitsin vihreän neuletakin ja beigen väristen villahousujen yhdistelmän minikapselin kermanväristen kenkien kanssa. Housut ovat vähän vihreään taittavat beiget ja yhdistelmä toimi yllättävän hyvin mielestäni. Housuja olen käyttänyt viidesti. Käyttökulu housuille on 19,8 euroa. Viimeksi puin ne puritaanikauluksisen puseron kanssa, sitä ennen olen pukenut housut vihreän yläosanliivin ja neuletopin kanssa.Neuleen käyttökerta on yhdeksäs ja sen käyttökulu on 10,55 euroa.

Asu 4 (6.)


Kuinka erikoiselta voi tuntua yhdistää housut ja kengät näin?? Tässä nyt yhdistellään safarifiiliksiä cowboybuutsien kanssa ysäribabe-toppiin. Jep. Housuille tuli heti perään kuudes käyttökerta ja käyttökulu laski 16,50 euroon. Toppi käytän toista kertaa, ensimmäinen kerta postauksen ensimmäisessä asukokonaisuudessa.

Kommentit (1)
  1. kevätkapseli 10×10 osa 3 – Vaatekaapilla | Lily
    11.5.2020, 15:18

    […] kevätkapselin viimeisen kuukauden teema […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *