kevätkapselista 10×10 osa 7

Toivottavasti teillä on kiva sunnuntai! Tässä taas menneiden päivien asut. Asut on kyllä kuvattu etukäteen, pahoittelen sitä. Olen nyt ollut todella kyllästynyt ig:n maailmaan ja saadakseni taukoa siitä kuvasin asut etukäteen. Saatan pitää hieman taukoa kummastakin, sekä blogista, että gramista nyt.

Asu 1 (9.)

Sinistä ja luonnonvalkoista oranssien huulten kera yhdeksäntenä asuna tästä kymmenen vaatteen kokonaisuudesta. Paitaa olen käyttänyt tämän asun myötä viidesti ja käyttökustannus on 14 euroa. Olen pukenut paidan leopardihameen, beigen väristen pukuhousujenkamelin väristen housujen ja sinisten housujen kanssa. Housuja olen käyttänyt yli 30 kertaa. Olen blogissa yhdistänyt ne siniharmaan silkkipaidan, mustan silkkipaidan, nuden villaneuleen, farkkupaidan, toisen farkkupaidan ja tummansinisten neuleiden kanssa.

Asu 2 (10.)

Heti perään samat housut. Karkasin vahingossa 10 valitsemani vaatekappaleen ja kengän ulkopuolelle kenkävalinnallani tänä päivänä, mutta en enää alkanut vaihtamaan. Neuleen käyttökerta on tämän asun myötä 16. ja käyttökustannus 5,95 euroa. Neuleen olen yhdistänyt farkkuihin ja leopardihameeseen sekä aikaisemmin kevään aikana kukkamekkoonvaaleansinisiin ja mustiin farkkuihin.

Asu 3 (11.)

Tämän asukokonaisuuden myötä neulepaidalle tuli kuudes käyttökerta, kulu 11,7 euroa. Housujen käyttökerta on 8. ja käyttökulu on muutaman euron luokkaa.

Asu 4 (12.)

Viimeinen asu näistä vaatteista! Musta silkkipaita, leopardihame ja kermaiset kengät. Paita pääsi päälle 13. kertaa ja sen käyttökulu laski 7,30 euroon. Paidan olen pukenut farkkujen, tummansinisten culottes-housujen, salvianvihreän puvun, harmaan bleiserinkermanväristen farkkujen, vihreiden farkkujen ja vihreiden vakosamettijoggersien ja harmaiden villahousujen  kanssa. Hameen käyttökerta on nyt 17. ja käyttökulu 12,95 euroa. Hame on ollut asuissa siniharmaan silkkipaidan, tummansinisen neulepaidan, korallin värisen neuleen, tummansinisen neuletakin, farkkupaidan  ja sitä ennen vihreän neuleen kanssa. Pääsenkin paikkaamaan hametta tämän päivän myötä, kun ommel hieman petti vyötäröstä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *