pukeutumisen hauskuutta

Tässäpä ovat asut tiistaista perjantaille, osa pukeutumisleikkejä ja kaikki instagramissa kiertäviin pukeutumishaasteisiin osallistumisesta. Osallistuin tällä viikolla joka päivä viiteen eri haasteeseen. Minun ehkä pitää palata jo takaisin töihin, kun kulutan vapaa-aikaani kotona nyt pohtien kuinka toteuttaa kevätkapselin sisällöllä erilaisia haasteita yhtäaikaa. Loppuisipa tämä korona-aika, niin tämä aika kuluisi ihmisten seurassa. Koko viikon jatkuvana haasteena oli pukeutua maanläheisiin sävyihin ja pukeutua ylipäätänsä, lisäksi eri päiville oli erilaisia teemoja, jotka esittelen sitten jokaisen asun yhteydessä.

Asu 1

Tässä asussa oli tarkoitus pukea uusin ja vanhin vaate asuun. Minulle uusinta edustivat Arketin housut, joita olen käyttänyt vasta kolmesti (käyttökulu 33 euroa). Vanhinta edustaa taas vintage-jakku. Minulla ei ole juuri omia, uutena ostettuja vaatteita, jotka olisivat vanhoja (eivät mahdu päälle paraikaa), joten sovelsin vanhaan asuun sopivaan jakkuun. Housuja olen aiemmin yhdistänyt liiviin ja neuletoppiin. Jakkua käytän kolmatta kertaa, sen olen aikaisemmin yhdistänyt mustiin farkkuihin ja vihreisiin farkkuihin. Jakun olen saanut, joten sillä ei käyttökustannuksia ole. Toppi on käytössä kuudetta kertaa, blogissa toista. Käyttökulu 4,20 euroa. Sen olen pukenut leveiden farkkujen kanssa aikaisemmin.

Asu 2

Keskiviikon kokonaisuudessa tarkoitus oli pukea eniten käytetty ja vähiten käytetty vaate samaan asuun. Nyt helpoiten kiskon jalkaani nämä levikset ja vähiten koko kevätkapselista olen käyttänyt tuota ylisuurta kauluspaitaa, vain kerran koko kapselissa. Lisäksi maanläheisten värien teeman vuoksi puin beigen topin alle. Farkkuja olen käyttänyt 11 kertaa, käyttäkulu on siis 10,40 euroa. Olen farkkuja yhdistellyt vihreän teepaidan ja vaalean siniharmaan silkkipaidan kanssa ja lisäksi olen käyttänyt niitä ensimmäisessä eristysasujen kokonaisuudessamonotonisten asujen postauksessa, jatkumopostauksessa ja mustien farkkujen postauksessa. Paita on yli 30 kertaa käytetty, viimeksi olen sen pukenut neuleliivin kanssa. Toppi on alutoppi, jota en ole ostoksiin laskenut sen liiallisen käytännöllisyyden vuoksi.

Asu 3

Taas tämä hame. Mutta teema oli juhlavan ja arkisen yhdistäminen ja kevätkapselin juhlavin vaate on tämä silkkihame. Sen käyttökerta on 13. ja käyttökulu 16,9 euroa. Hameen olen yhdistänyt blogin aikana farkkupaitaan ja sitä ennen  vihreään neuleeseen.Neule on 19. kertaa käytössä, käyttökulu 3,60 euroa. Sen olen yhdistänyt kokosiniseen asuun, sitä ennen olen pitänyt sitä  sinisten farkkujen ja mustien farkkujen kanssa, villakankaiseen hameeseen yhdistettynä, mustien housujen kanssa, harmaiden housujen kanssa ja sitä ennen  kamelinväristen sekä vihreäruutuisien housujen ja  sinisien farkkujen kanssa. Teemana oli pukea myös jotain nostalgista ja mikään ei ole nostalgisempaa minulle, kun cowboy-bootsit. Niistä tulee lapsuuteni kesät mieleen.

Asu 4

Perjantain asussa piti pukea jotain talvista ja kesäistä sekä vanhin pukeutumiseen liittyvä asia. Myös oman mukavuusalueen ulkopuolelle olisi pitänyt mennä, mutta en nyt jaksanut keksiä kuinka sellaisenkin teeman asuuni yhdistäisin, muutenkuin todella lyhyiden shortsien kautta. Vanhinta asussa on laukku, joka on vintagelaukku viime kesältä Saksasta. Neuletta olen viimeksi pitänyt vihreiden housujen ja kukkamekon kanssa, ja sitä ennen olen yhdistänyt sen vaalean harmaisiin housuihin, leopardikuosiseen hameeseen, pinkkeihin housuihin ja farkkuihin.

Kommentit (1)
  1. kevätkapselin toinen versio 10×10-haasteesta, osa 2 – Vaatekaapilla | Lily
    11.5.2020, 14:40

    […] olen käyttänyt 11 kertaa. Housut yhdistin edellisessä postauksessa mustaan silkkipaitaan, nudeen villapooloon, farkkupaitaan, toiseen farkkupaitaan ja tummansinisiin neuleisiin. Muut yhdistelyt ovat blogia […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *