kevätkapseli 10×10 osa 4

Tässä postauksessa ovat vuorossa toukokuun alun 10×10 -haasteen viimeiset asut lähtien kymmenennestä kokonaisuudesta. Onnistuin venyttämään helposti ja huomaattakin haastetta kahdella päivällä pidemmäksi, kun aluksi olin suunnitellut. Aikaisemmat versiot ovat tässä 1, 2, 3, 4.

Asu 1 (10.)

Farkut ja neule. Perusasuista perusasuin. Koetin muuttaa asua vähemmän perusasuksi lisäämällä statementkorvikset ja korkkarit ja laittamalla hiuksia hieman eri tavalla. En tiedä sitten onnistuinko. Farkut ovat käytössä 11. kertaa, käyttökulu on vihdoin alle 10 euroa (9,55). Farkut olen pukenut saman vihreän neuleen ja valkoisen paidan kanssapersikkaisen silkkipaidanpilkkupaidanvihreän teepaidanvärikkään silkkipaidanfarkkupaidankermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Neuleen olen yhdistänyt viimeksi leohameeseen, sitä ennen mustiin farkkujenmustien villahousujen kanssa, vihreiden farkkujenvihreäruutuisten housujenminihameen, vaaleiden farkkujen ja harmaiden villakangashousujen kanssa. Neuleen käyttökerta on 11. ja käyttökulu on 8,65 euroa. Olen pukenut neuleen viimeksi sinimustan mekon ja  beigenväristen housujen ja sinisten farkkujen kanssa. Sitä ennen olen yhdistänyt sen leohameeseenmustiin farkkujenmustien villahousujen kanssa, vihreiden farkkujenvihreäruutuisten housujenminihameen, vaaleiden farkkujen ja harmaiden villakangashousujen kanssa.

Asu 2 (11.)

Nyt mennään ylimääräisten asujen kimppuun. Yhdistin vekkihameen valkoisen puritaanikauluspaidan sekä cowboybootsien kanssa länkkärikokonaisuudeksi. Vekkihameen käyttökerta on seitsemäs ja käyttökulu on noin 5,7 euroa. Olen pukenut sen valkoisen topin kanssa, sinimustan mekon päälle, sekä ja valkoisen poolocollegen kanssa. Paita on seitsemättä kertaa käytössä, käyttökulu on 3,6 euroa. Se on ollut päällä sinisten farkkujen ja beigen väristen villakangashousujen kanssa viimeksi. Sitä ennen olen yhdistänyt sen kukkahameeseensalvianvihreisiin housuihin, leveisiin farkkuihin ja mustiin farkkuihin.

Asu 3 (12.)

Vekkihame ja neule, klassisempaa yhdistelmää saa varmaan hakea. Neule on 12. kertaa käytössä, käyttökulu on 7,9 euroa. Hame on kahdeksatta kertaa käytössä ja käyttökulu on noin 5 euroa. Molempien vaatekappaleiden aiemmat käyttökerrat ovat linkitettynä saman postauksen aikaisemmissa asuissa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *