Ärsyttävät sporttipäivitykset(kö)!?

Viime päivinä on taas mediassa kohtistu ärsyttävistä sporttipäivityksistä. Kun hieman tsekkasin ilmiön taustoja, huomasin, että vuoden alku ja uusien harrastusten haaliminen aiheuttaa piikin myös innokkaissa urheilupostauksissa, vuosittain. Ja vuosittain siihen kiinnitetään mediassakin huomiota. Mikä niissä urheilupostauksissa sitten ärsyttää? No usein ehkäpä juuri se, että ei voi itse valita näkeekö niitä vai ei. 

Itse olen ratkaissut asian niin, että olen luonut itselleni toisen instagram-tilin, joka on julkinen, ja johon postailen liikkumisiani ja urheiluhehkutuksiani. Henkilökohtaisella tililläni pidän ne aika minimissä ja julkaisen niitä sinne vain, jos ne liittyvät selvästi koko perheen elämään. Facebookissa julkaisen urheilulliset iloni ryhmässä, jossa niistä oletettavasti ollaan kiinnostuneita (kiitos kpk 24/7-ryhmälle). En myöskään ole lähtenyt kalastelemaan julkiselle instagram-tililleni ystäviäni. Ajattelen, että ne jotka haluavat bion luettuaan seurata julkista tiliäni, ovat sitten itse tietoisia siitä, millaisia päivityksiä tililleni laitan. Näillä keinolla pyrin välttämään sen, että täyttäisin ystävieni feedin liikuntapäivityksilläni.

En myöskään ole markkinoinut tätä liikkumiseen keskittyvää blogiani ystäville, koska ajattelen, että jos joku on siitä kiinnostunut, hän kyllä löytää blogini ilman hehkutustanikin. Hmm, ja ehkä haluan pitää tämän jopa hieman salassa... ;)

 Näin toimiessani koen antavani ystävilleni mahdollisuuden valita haluavatko he saurata urheilullista innostustani netin kautta vai eivät. Vallitkoon valinnanvapaus :)

Miksi toiset sitten niin herkästi ärsyyntyvät toisten urheilupostauksista? Se asia on mediassa jopa psykologien toimesta käsitelty, joten siihen en puutu tässä postauksessani.

Miten te muut urhelusta innostuneet koette toisten sporttipostaukset?Teettekö kuvailemiani järjestelyjä, jotta kavereiden feedit eivät täyty teidän urheilupäivityksistä?

 

Kommentit

Tanja H. (Ei varmistettu) https://yksipaivaelamasta.blogspot.fi

Mulla on blogille oma Facebook-sivu, mutta Instassa kaikki kuvat sekaisin, niin treenikuvat kuin ruoka ja vapaa-ajan kuvat. Joskus jaan blogipostaukset omalla henkilökohtaisellakin Facebook-sivulla. Vielä ei kukaan ole asiasta valittanut. Ja jos ei halua lukea niin jättää lukematta :D

Maijaliisa

Tuota Facebook-sivua blogille olen itsekin miettinyt, ilmeisesti toimii hyvin? Siellä varmaankin ilmoitat uudesta postauksesta? Miten muuten käytät tuota blogin Facebook-sivua?

Tanja H (Ei varmistettu) https://yksipaivaelamasta.blogspot.fi

Jaan yleensä uuden postauksen linkin, Insta-päivityksiä ja välillä muiden linkkejäkin. Toimii mun mielestä hyvin, eikä ollut vaikea tehdä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.