Spagaattikuntoon kesäksi :)

Lueskelin tuossa vanhoja Sport-lehtiä erääseen projektiin liittyen ja bongasin sieltä treeniohjeet spagaatin harjoitteluun; wau!

Tässä haaste johon haluan juuri nyt tarttua!

Entisenä jumppakärpäsenä (se oli sellaista semitelinevoimistelua :D) ja lievästi yliliikkuvin nivelin spagaatti onnistui helposti ilman minkäänlaista venyttelyä reilu parikymppiseksi. Sen jälkeen vaadittiin hieman venyttelyä ja rehellisesti sanottuna viimeiseen viiteen vuoteen en ole oikein uskaltanut edes yrittää... 

Nyt tytär on alkanut venytellä tavoitteena spagaatti, joten kyllähän se täytyy minultakin vielä onnistua! 

Yksityiskohtaiset ohjeet treenaamiseen löytyvät Sport-lehdestä 3/2016. Säännöllisellä treenillä spagaatin pitäisi onnistua kolmessa kuukaudessa, lupaan kertoa väliaikatietoja ja venytellä!

Kuka lähtee mukaan haasteeseen?!? Kolmen kuukauden päästä postaillaan sitte kilpaa spagaattikuvia :D

P.s. Liikkuvuusharjoittelu on todella tärkeää juoksijalle oikean juoksuasennon ylläpitämiseksi tai sen löytämiseksi.

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mäkin olen tässä hyvän aikaa tavoitellut spagaattia, ja melkein siihen ennen vuodenvaihdetta pääsinkin, kunnes venäytin lievästi toisen takareiden. Nyt on taas monta kämmenenleveyttä matkaa lattiaan. Hyvä haaste joka tapauksessa!

Maijaliisa

Minulla lonkat avautuu, mutta nuo takareidet ovat turhan tiukat! Toivottavasti saat takareiden kuntoon ja pääset jatkamaan treenejä :)

Bakom Banana

Mä olen mukana! Entisenä voimistelijana spagaatit menee edelleen eteenpäin, vaikka voimistelun lopettamisesta on kymmenen vuotta. Tosin lapsena oli tapana aina venyytää sitä parempaa jalkaa, koska se oli paljon kivempi ja siksi olenkin ihan toispuoleinen.. :D Sivuspagu jää varmaan metrin lattiasta, joten otan sen nyt tavoitteeksi. Se aina vähän kutkutellut kun ei pääse maahan asti.. 

Spagaatti kyllä onnistuu oikeasti yllättävän nopeasti aktiivisilla venyttelyillä, joten onnistut varmasti! ;) Jään odottelemaan väliaikatietoja :)

Maijaliisa

Jee! :) Minullakin lapsena toinen puoli onnistui paremmin kuin toinen ja sitä tuli kyllä silloin enemmän myös reenattua. Nyt olisin tyytyväinen jos edes toiseen suuntaan onnistuisi :D

Kiitos tsempeistä ja kerrohan sinäkin, miten sivuspagun reenaus onnistuu! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.