Suuria suunnitelmia vuodelle 2017

Vuosi on juuri näillä näppäimillä päätöksessään. En käy läpi kulunutta vuotta, vaan katson innolla tulevaan vuoteen ja suunnittelen siitä uusien kokemusten ja ennätysten vuotta.

En ole vielä kovinkaan kokenut juoksukilpailija ja siinä suhteessa on helppo odottaa ennätyksien vuotta. Aion juosta elämäni ensimmäisen maratonin vuonna 2017 ja siitähän saankin sitten personal bestin, jos maaliin pääsen. Aikaisemmin en ole ultriakaan juossut, joten vuoden päätavoite, NutsKarhunkierros 53km, tulee myös olemaan ensimmäinen ultramatkani ja ennätykseni.

Puolikkaita olen useamman juossut ja vähän pelkään, että sillä matkalla olen jo ennätykseni tehnyt, mutta sijoituksissa saatan parantaa, siirrynhän vuonna 2017 N40-sarjaan, jännää! :)

Kilpailukalenterisuunnitelmaa:

* NutsKarhunkierros, 53 km:n polkujuoksukilpailu 27.5.2017 http://nutskarhunkierros.fi/

* Puolimaraton kesä-heinäkuussa, paikka vielä avoin, ehdotuksia?

* Kempele Z-Maraton 42 km, elokuu 2017 (virallista tietoa ajankohdasta en ole vielä saanut, ehkä 12.8.2017)

* Vuokatti Trail Challange, 42km polkujuoksumaraton 2.9.2017 http://vuokattitrailchallenge.endurancekainuu.fi/fi/

* Lost In Kajaani (almost-sarja), seikkailukilpailu kotimaisemissa 16.9.2017 (vielä harkinnassa... olenkohan yhtään palautunut Vuokatin reissusta... tämä on kyllä aika pyöräilypainotteinen ja sarja harrastelijoille, joten saatan silti lähteä kokeilemaan jos saan parin) http://lostinkajaani.endurancekainuu.fi/fi/

Juoksuun liittyen haaveilen ensi vuonna juoksevani vuosilukemat eli vähintään 2017 kilometriä, tänä vuonna juoksin reilut 1500 kilometriä, joten tavoiteltavaa todellakin riittää... 

Mielenkiintoista ja haastavaa vuotta siis suunnittelen, mitä sinulla on suunnitelmissa vuodelle 2017? Tapaammeko kisoissa? 

Treenikuvien saattelemana toivotan sinulle antoisaa ja nautinnollista vuotta 2017! 

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Hyvältä kuulostaa sun suunnitelmat! Mullakin on isoja juttuja tulossa monella rintamalla, lisää tässä postauksessa.

Maijaliisa

Kiitos Suvi! Sinulla suuria muutoksia omassa elämässäsi tiedossa. Onnea ja menestystä tämän vuoden koitoksiin, niin urheilun, kuin ennen kaikkea kaikkeen muuhunkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.