Lounas kaupungilla: Kolmon3n

Isyyspakkaus

Olen haaveillut ravintola Kolmos3n burgerista siitä asti, kun tyttö söi sellaisen uudenvuodenaattona. Nyt sain sen itsekin eteeni. 

Olimme liikenteessä kahden muun hoitovapaalla olevan isän ja kolmen poikasen voimin, ja päräytimme ravintolaan lounasajan loppupuolella. 

Ravintolassa oli hyvin tilaa, ja lapsillekin löytyi syöttötuolit, joten rattaat saatiin jätettyä ulos. Naapurilautasella maisteltiin naudanmaksaa, pekonikastiketta ja rucolaa. 

Poika keskittyi mussuttamaan leipäänsä, ja maisteli hyvin varovaisesti muita asioita. Hampurilaisen ja ranskalaiset sain syödä lähes kokonaan itse.

Aivan näin tuhtia lounasta en viitsisi usein syödä, mutta kyllähän tämä hampurilainen kaupungin kärkikastia on. Sisällä on luomucharolaisnaudan pihvi, savustettua possunkylkeä ja cheddaria. Lounaalla hampurilaisen saa 14,90 €:lla, kun illalla se maksaa vitosen enemmän. Hampurilaista saa lounaalta joka arkipäivä, ja lisäksi tarjolla on viikottaiset liha-, kala, ja kasvislounasvaihtoehdot ja päivittäin vaihtuva päivän annos.

Lämpimät suositukset!

 

Lisää lounassuosituksia kaupungilta:

Mashiro Postitalo

Levain Helsinki

Maya Bar & Grill

Beijing8

Fisken på Disken

Onda Siltanen

Gastro Café Kallio

Hoku

 

 

Kommentit

Jenni / ilopiikki (Ei varmistettu) https://ilopiikki.blogspot.fi/

Oi, näyttää herkulta! Olen monesti kävellyt ravintolan ohi, mutta ei vielä ole tullut käytyä. Nyt heräsi taas kiinnostus!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hienoa!

Kommentoi