Lounas kaupungilla: Kolmon3n

Olen haaveillut ravintola Kolmos3n burgerista siitä asti, kun tyttö söi sellaisen uudenvuodenaattona. Nyt sain sen itsekin eteeni. 

Kolmon3n Lounas - 06.jpg

Olimme liikenteessä kahden muun hoitovapaalla olevan isän ja kolmen poikasen voimin, ja päräytimme ravintolaan lounasajan loppupuolella. 

Kolmon3n Lounas - 03.jpg

Ravintolassa oli hyvin tilaa, ja lapsillekin löytyi syöttötuolit, joten rattaat saatiin jätettyä ulos. Naapurilautasella maisteltiin naudanmaksaa, pekonikastiketta ja rucolaa. 

Kolmon3n Lounas - 01.jpg

Poika keskittyi mussuttamaan leipäänsä, ja maisteli hyvin varovaisesti muita asioita. Hampurilaisen ja ranskalaiset sain syödä lähes kokonaan itse.

Kolmon3n Lounas - 02.jpg

Aivan näin tuhtia lounasta en viitsisi usein syödä, mutta kyllähän tämä hampurilainen kaupungin kärkikastia on. Sisällä on luomucharolaisnaudan pihvi, savustettua possunkylkeä ja cheddaria. Lounaalla hampurilaisen saa 14,90 €:lla, kun illalla se maksaa vitosen enemmän. Hampurilaista saa lounaalta joka arkipäivä, ja lisäksi tarjolla on viikottaiset liha-, kala, ja kasvislounasvaihtoehdot ja päivittäin vaihtuva päivän annos.

Kolmon3n Lounas - 04.jpg

Lämpimät suositukset!

 

Lisää lounassuosituksia kaupungilta:

Mashiro Postitalo
Levain Helsinki
Maya Bar & Grill
Beijing8
Fisken på Disken
Onda Siltanen
Gastro Café Kallio
Hoku

 

 

Kommentit (2)
  1. Jenni / ilopiikki
    7.3.2018, 08:00

    Oi, näyttää herkulta! Olen monesti kävellyt ravintolan ohi, mutta ei vielä ole tullut käytyä. Nyt heräsi taas kiinnostus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *