Ajatusten suuntaa hiljalleen kohti Karhunkierrosta viikolla 19

Yötä varten käsiin lämmittimet, pitäisikö otsalamppu ottaa, sauvat mukaan, miten sen energiansaannin kanssa taas menikään, Tailwindiä energiaksi, mutta jotain pitäisi kai ottaa purtavaksikin… Kenkien ja sukkien testaamista, millä setillä ja mitähän pitäisi laittaa drop bagiin, ehkä vaihtokengät varuilta, saakohan Oulangan huollossa kahvia ja mitä kaikkea… Hmm, nyt olisi syytä jo katsastaa pakollisten varusteiden lista ja tarvittaessa ostaa puuttuvat tuotteet. Jotenkin tuntuu kuin olisi taas aivan ensimmästä kertaa lähdössä ultralle. Eniten minua huolettaa yön kylmyys; miten saan pidettyä itseni lämpimänä ja riittävässä energiassa yön aikana. Palla-Ylläs-ultran yö oli lämmin ja kesäinen, valoa oli paljon eikä yötä oikein edes huomannut. Nyt toukokuussa Kuusamon yö voi olla vielä todella kylmä. Tämmösiä ajatuksia olen pyöritellyt lähes jokaisella lenkillä tällä viikolla.

Maanantaina oli taas viikon virallinen lepopäivä ja tiistaina juoksin kevyen hölkkäilyn (1:02:48, 9.02 km, avg 130 bpm) vähän samalla liikkuvuutta treenaillen…

Keskiviikkona vuorossa oli himpun nopeatempoisempi peruskestävyyslenkki (50:06, 8.66 km, avg 138 bpm) ja siihen päälle hieman jouksutekniikan preppausta koordinaatioharjoitusten, loikkien ja hyppyjen avulla (20:54, 2.38 km, avg 135 bpm). Torstaina lähdin lenkille niin, että hetken juoksun jälkeen tajusin kellon akun olevan aivan lopussa… (12:38, 1.81 km, avg 123 bpm). Hispin takaisin kotiin latailemaan akkua ja lähdin uudelle lenkille hetken kuluttua (1:01:06, 10.89 km, avg 143 bpm).

Perjantaina vuorossa oli viikon pitkis, jonka juoksin pääosin poluilla testaille kenkä-sukkayhdistelmää (2:03:46, 17.03 km, avg 133 bpm). Kenkänä lenkillä oli VJ:n ultrat, joihin laitoin oman pohjallisen ja sukkana 1000mile-tuplasukat. Yhdistelmä vaikutti hyvältä juostessa ja olinkin jo aika varma, että tällä setillä mennään, kunnes huomasin että vasemman jalan nimettömän varpaan alapintaan oli ilmestynyt verinen rakko… En nyt sitten oikein tiedä mistä tuo rakko oli ilmestynyt, oliko se jo ennen lenkkiä (mielestäni ei) ja mistä syystä se rakko sinne tupsahti. Sekä kenkä että sukka tuntuivat muuten kyllä todella hyviltä, joten pohdittavaa vielä muutamiin lenkkeihin jäi.

Lauantaina sunniteltu lenkki jäi välistä, koska saimme vihdoin ja viimein aikaiseksi siivota sisävaraston, johon olemme jemmanneet tavaraa, joka olisi pitänyt käydä läpi jo usea muutto sitten. Mitä ihmettä te muuten teette vanhoille päiväkirjoille??? Päivän aikana touhua ja tohinaa kertyi niin, että päivän askelsaldo oli yli 21 tuhatta askelta, ei niin levollinen päivä kuitenkaan.

Sunnuntaina otin edellisen päivän poisjäänyttä lenkkiä kuitenkin takaisin ja tein hieman suunniteltua pidemmän lenkin (1:31:26, 15.05 km, avg 139 bpm). Koko viikon saldoksi tuli hieman kevyemmin liikuntatunteja; 7 tuntia 13 minuuttia ja kilometrejä yhteensä 65.8, joista juoksua lähes kaikki – 64.9 kilometriä.

Ensi viikolla vielä muutamat treenit ja sitten saakin jo kisaviikko tulla… Jännitystä on tosin ilmassa jo nyt 🙂

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja Instagram-tiliä sekä ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

hyvinvointi liikunta terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *