Elämämme jännittäviä aikoja, osa 1

Elän siis pienessä jännityksessä, huomenna pääsen ammattilaisen kuvattavaksi ja vieläpä juoksukuvattavaksi! Tämä pienoinen blogini on saattanut minut jo lyhyen elämänsä aikana mielenkiintoisten haasteiden eteen. Olen blogia kirjoittaessani saanut jäsentää omaa urheiluharrastajan elämääni ja miettiä mitä siitä haluan ja osaan jakaa muille. 

Kun sain tämän yllättävän ja mielenkiintoisen ehdotuksen, aloin miettiä aluksi, että uskallanko alkaa tällaiseen projektiin... toisaalta heti toinen ajatus oli, että mitä menetettävää minulla on? Kerranhan tässä vain eletään, joten tartuin tarjoukseen seurauksia juurikaan miettimättä! 

Huomenna sitten lisää ja mahdollisesti kokemuksia kuvattavana olemisesta... olo on kuin poikani piirtämällä hilpeällä Bulbasaurilla ;)

P.s. Nyt olisi oikein hyvä hetki antaa muutama mahdottoman mahtava vinkki tuota huomista valokuvausta ajatellen, please!!! AARRGH!!! :D

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Joskus vuonna nakki Trendissä oli ohjeet valokuvissa hyvältä näyttämiseen: "Älä puhu, pidä silmät auki ja ajattele hyvää seksiä."

Tsemppiä!

Maijaliisa

Kaikki varsin hyviä neuvoja! Hiljaa oleminen haastavaa, samoin silmien auki pitäminen, muutenhan tuo onnistunee varsin mallikkaasti ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.