Elokuun eloa

Elokuun alusta tuntuu olevan ikuisuus, olin lomalla elokuun 10. päivään asti ja siitä vasta tuntuu alkaneen elokuu. Töiden alkamisestakin tuntuu silti olevan aikaa jo vaikka kuinka paljon. Elämä on alkanut siirtyä omiin päivittäisiin uomiinsa tavallisen arkirytmin taas löydyttyä. Nukkumisen rytmin kanssa olen kamppaillut loman jälkeen, mutta vähitellen alkaa unen määräkin palata omalle tasolleen. Toisaalta, syyskuun alku tuntuu menneen niin huimaa vauhtia, että vasta nyt olen saamassa kasaan tätä elokuun postausta.

Elokuu on yksi suosikkikuukauteni ehkäpä siksi, että olen syntynyt elokuussa mutta myös siksi, että elokuussa on aina jotakin uuden alkamista ja usein jo hieman syksyn henkäystänkin luonnossa. Onnekseni rakastan kaikkia vuodenaikoja ja vaikka kesä saattaa olla suosikkini, silti aina syksyn saapuessa iloitsen siitä ja kaikesta luonnossa tapahtuvasta huikeasta muutoksesta.

Elokuussa olen pääasiassa  juossut – kilometreissä juoksua kuukauteen tuli 201 kilometriä. Kovasti odotan, että syksyn aikana saisin myös salikäynnit sovitettua treeniohjelmaan. Kesällä saleilu ei millään tunnu mahtuvan ohjelmaa, juoksuun menee niin paljon aikaa. Onneksi näihin kesäkuukausiin mahtuu myös paljon kevyttä puutarhatoihuilua, lähinnä ruohonleikkuuta.

Nyt kesällä olen yrittänyt pitää myös huolen siitä, että kävelyä, sitä matasykkeistä treeniä on tullut lähes viikoittain. Elokuussa kävelyä ja juoksua on yhteensä kertynyt 246.2 kilometriä.

Kokonaisuudessaa kuukauteen on mahtunut oikein mukavasti liikuntaa 👇🏻

Syyskuussa treenit jatkuu, syyskuussa on koko vuoden ensimmäinen ja viimeinen juoksukisa, tällä kertaa se on maantiemaraton – toukokuulta syyskuun loppupuolelle siirretty Terwamaraton Oulussa. Hiukkasen hirvittää tuo maratonraasto, mutta sinnepä taas olen itseni tunkenut… Elokuun lopussa ja nyt syyskuussa olen panostanut erityisesti vauhtikestävyyteen, katotaan mitä se saa aikaan…

Mahtavaa syyskuuta toivotellen,

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja Instagram-tiliä  sekä ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *