HighBaller – uusi tuttavuus

Kaikkihan tietävät kainuulaisen innovaation HighRollerin – putkirullan, joka pyörii omassa telineessään. HighRoller on otettu upeasti vastaan ja HighRoller-tunteja pidetään jo useilla ryhmäliikuntasaleilla. Tämän syksyn aikana yritys on tuonut markkinoille uuden tuotteen HighBallerin, joka on apuväline omatoimiseen hierontaan, lihaskalvojen huoltoon sekä tiukkojen lihasten avaamiseen.

IMG_20171108_185919.jpg

Ostin itse HighBallerin yrityksen early bird-markkinoinnin kautta jo aikoja sitten ja olen saanut ”pallot” käyttööni pari kuukautta sitten. Luvattoman vähälle käytölle on tämä laite kyllä vielä jäänyt. Tein itselleni lupauksen, että marraskuun aikana panostan enemmän kehonhuoltoon ja venyttelyyn, joten HihgBallerin käytölle tuli sopiva tilaisuus. Olen nyt hoitanut oikean jalan pakara/takareisijumia takareiden yläpäässä olevaa triggerpistettä painamalla ja toden totta jumi alkaa vähitellen sulaa. Toki ison kunnian jumin hellittämisestä annan perjantain hieronnalle,  vasta sen jälkeen olen voinut ja uskaltanut triggerpistettä painaa HighBallerilla.

Collage 2017-11-08 20_46_13.jpg

HighBaller soveltuu käytettäväksi koko kehossa ja käyttöperiaate on yksinkertainen: HighBaller asetetaan kipeeän tai kireään kohtaan kehossa ja kohtaa joko painetaan triggerkartasta löytyvien triggerpisteiden kohdalta tai rullataan jumittunutta kohtaa. Pallot ovat itsenäisesti kiinni alustassaan, joten niitä voi liikutella helposti eri leveydelle kehon eri kohtia varten ja eri tekniikoita varten. Erityisesti rullauksessa on tärkeä muistaa, että rullaus tehdään kohti sydäntä ja painetta vahennetään sydämestä poispäin – näin toimien voidaan parantaa aineenvaihduntaa lihaksessa. Molemmissa tekniikoissa on tärkeää pystyä rentouttamaan lihaksisto, koska silloin kudokset vastaanottavat käsittelyn paremmin (helpommin sanottu kuin tehty, minun kokemukseni…).

Collage 2017-11-08 20_48_41.jpg

Kuvassa HighBallerin käyttötekniikkat, jotka ovat rullaus ja paine -triggerpistekartta.

Olen käyttänyt HighBalleria vielä aika vähän, mutta jo nyt huomaan sen auttavan erityisesti alkavien jumien aukaisemisessa. Aivan varmasti loistava lisä omatoimiseen kehonhuoltoon. Oletko sinä jo tutustunut HighBalleriin? Oletko saanut apua triggerpisteiden avaamisesta? Oletko käyttänyt HighBalleria sekä triggerpisteiden avaamiseen että rullaamiseen, kumpi sinusta tuntuu paremmalta tai auttaa paremmin? 

Seuraathan blogini sometilejä 🙂

Löydät blogini myös seuraavista portaaleista:

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *