Juoksua ja kirjaa - äänikirjaa

Aikaisemmin kuuntelin juostessa musiikkia, joskus omia soittolistoja, usein vain radiota ja sattumanvaraista radiosta kuuluvaa musiikkia. Viimeisen puolen vuoden aikana olen kuunnellut yhä enemmän podcasteja, usein Suplasta ja YLE Areenasta kuunnelmia. Olen kuunnellut myös muutamia äänikirjoja. Kotona kirjan aloittaminen ja lukeminen on usein hyvin haastavaa, lähinnä siksi, että huomattavasti hanakammin käteen valikoituu IPad kuin kirja... Minua viehättää suunnattomasti kahden rakkaan harrastuksen yhdistäminen; juoksu ja kirjat.

Äänikirjojen avulla saan aivan uudella tavalla nämä harrastukset yhdistettyä. Erityisesti pitkät, rauhalliset ja joskus puuduttavatkin peruskuntolenkit ovat aivan loistava tapa yhdistää nämä kaksi rakkautta. Kun kuuntelen kirjoja juostessa, uppoudun täysin kirjan maailmaan ja juostessa minulla on myös vapaus kirjasta nousevien ajatusten läpikäymiseen.

Juoksupiireissä on positiivisesti pöhisty viime aikoina Tarja Virolaisen Juoksijan sielu -kirjasta, useampi kirja-arvostelukin on jaettu eetteriin. Bongasin Tarjan Outdoor Option -blogista postauksen kyseisen kirjan äänikirjasta ja BookBeatin kuukauden ilmaiskokeilusta. Olen harmitellut itsekseni, että en tilannut kirjaa itselleni, mutta nyt nappasin kiinni tarjouksesta ja aloitin kirjan kuuntelun heti seuraavalla lenkillä. Jo ensimmäinen kappale sai minut lumoutumaan kirjasta ja Tarjan aivan loistavan upeasta kerronnasta. Jotenkin hän osaa sanoa asiat juuri niinkuin ne itsekin haluaisin sanoa, en vain osaa pukea ajatuksiani aivan niin loistavasti sanoiksi. 

Juoksijan sielu - juoksua ja kirjaa - suosittelen :)

Seuraathan blogini sometilejä :)

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Löydät blogini myös seuraavista portaaleista:
Blogit.fi
Bloglovin'
Blogkeen

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.