Juoksua, juoksua viikolla 36


Loppuviikosta luonto on alkanut selkeästi näyttää jo syksyn merkkejä ja reitin varrelta alkaa löytyä pieniä pilkahduksia ruskasta. Tämä viikko on ollut juoksuviikko, juuri muuta treeniä ei tähän viikkoon ole tullutkaan. Huomasin tuossa keskellä viikkoa, että tällä viikolla juoksu on selkeästi painottunut treeneissä, joten päätin muokata tästä juoksuviikon, seuraavalle viikolle olen sitten suunnitellut selkeästi enemmän lihaskuntoharjoittelua ja ehkä jopa useamman salitreenin. Katsotaan sitten miltä tuleva viikko mahtaa jälkeenpäin näyttää… Usein tuntuu, että jotenkin vain lipsahdan tuonne juoksutreeneihin, jos en oikein tarkoituksella pidä huolta, että harjoittelussa painottuu lihaskuntokin.

Maanantaina kävin kevyellä lenkillä hieman puskan kauttakin (48:19, 7.08 km, avg 133 bpm) ja tiistain treeniksi riitti tällä viikolla pyöräily laulutunnille ja takaisin kotiin muutaman arkiaskeremutkan kautta.

Keskiviikkona hilpasin semmosen mukavan tuntuisen lenkin (55:03, 8.62 km, avg 137 bpm) ja torstaina oikeastaan aivan samanmoisen (52:02, 8.51 km, avg 135 bpm). Lenkin jälkeen tein napakan keskivartalotreenin kotona (20:11, avg 110 bpm).

Perjantaina juoskufiilis oli aivan kadoksissa, mutta päätin kuitenki lähteä vaikka nautiskelemaan metsäretkestä, kun ulkona oli niin ihana syksyisen auringonpaisteinen ilma. Heti kun pääsin ovesta ulos ja metsään, alko jalka kummasti nousta ja juoksu kulkea   (2:00:03, 18.64 km, avg 136 bpm).Aamun lenkin jälkeen virtaa oli vähän jopa siivoilla ja niinhän siinä sitten kävi, että päivään tuli toinenkin lenkki, kun juoksujalkaa vipatti Illemmalla kauppareissullaki (35:58, 5.29 km, avg 132 bpm).

Lauantaina  (1:15:06, 12.34 km, avg 138 bpm) ja sunnuntaina (1:12:19, 11.2 km, avg 136 bpm) olen nauttinut ulkoilusta juosten, samalla olen huomannut syksyn värien pyrkivän vähitellen pintaan luonnossa. Viikko on ollut taas täynnä kaikenlaista muutakin elämää kuin vain juoksua, välillä aivan hämmästyn, miten paljon kaikkea sitä ihminen ehtii yhdessä viikossa tehdä ja touhuta. Kokonaisuudessaan treeniä tälle viikolle tuli yllättäen kuitenkin alle yhdeksän tuntia, 8 tuntia 50 minuuttia ja kilometrejä 80.1, joista juoksua 71.7 kilometriä. Oikein mukava viikko takana, eikun uutta odottelemaan 😊.

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja Instagram-tiliä sekä ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

hyvinvointi liikunta terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *