Kesäkuun kirmailut ja puolen vuoden tsekkaus

Miten ihmeessä nämä kuukaudet vain juoksevat ohitse?!? Siis juoksenhan minäkin, heh! Joka tapauksessa tämäkin kuukausi vain yhtäkkiä loppui ilman mitään varoitusta ja niin on kesäkuu mennyttä. Kuusi kuukautta tästä vuodesta on jo takana, tuntuu aivan hämmästyttävältä, että ollaan jo heinäkuussa. Elämä on hämmästyttävää.

Collage 2018-07-01 00_03_44.jpg

Kesäkuussa olen treenannut tasan 32 tuntia ja kokonaisuudessaan kilometrejä on kertynyt 201.8, näistä suurin osa on juoksua, 163.5 kilometriä ja aikaa juoksuun on kulunut 22 tuntia ja 25 minuuttia. Aktiivisuutta tutkaillessa huomaan ilokseni liikkuneeni varsin mukavasti, askelten päivittäinen keskiarvo oli nimittäin 16887. Kesäkuu on liikunnallisesti mennyt ensin palautuessa toukokuun lopun maratonista ja sen jälkeen valmistautuessa jo hieman vajaan kahden viikon päästä olevaan NUTS Pallas – Hetta polku-ultraan. Hieman mietityttää kohtuullisen huoleton valmistautuminen… Fyysisesti tiedän olevani koitokseen valmis, enemmän mietityttää henkinen kantti. En ole henkisesti ehtinyt enkä oikein pystynytkään valmistautumaan kisaan, niin paljon on muuta stressiä viime aikoina ollut. Nyt täytyy alkaa ottaa tätä henkistäkin puolta haltuun kisan osalta.

Puolen vuoden aikana olen juossut 923.9 kilometriä ja siihen käyttänyt aikaa 114 tuntia ja 17 minuuttia. Kokonaisuudessaan kilometrejä on kertynyt 1137.2 ja aikaa liikuntaan 210 tuntia ja 7 minuuttia. Mielenkiintoista ja merkillepantavaa on se, että viime vuonna tähän aikaan olin juossut sataviisikymmentä kilometriä enemmän ja vointi ja olo oli huomattavasti uupuneempi. Viime vuonna juoksin alkuvuonna lähes joka kuukausi reilu kaksisataa kilometriä, mutta kesäkuussa juoksua tuli vain 34 kilometriä toukokuun Karhunkierrokselta tuliaisena tuleen juoksijan polven vuoksi. Tänä vuonna koko juoksu- ja treenisuunnitelma on ollut huomattavasti maltillisempi, siitä kiitos Running Academyn valmennukselle. Aina enemmän ei ole paremmin ja usein laatu todellakin korvaa määrän! 

Viime vuonna tähän aikaan olin todella uupunut ja harmistunut loukkaantumisen vuoksi, nyt olen intoa täynnä ja odotan jännityksellä tulevaa kisaa. Tulossa on useampikin iso tavoite vielä tälle vuodelle, niitä odotellessa, riemullista heinäkuun alkua <3

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebooksivuja tai ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Bloglovin’ -sivustoilla. 

Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä: 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *