Kevennetty viikko 35 ja elokuun yhteenveto

Elokuu oli hieno juoksukuukausi! Juoksua kuukauteen tuli 185.2 kilometriä ja aikaa juoksuun käytin 20 tuntia ja 17 minuuttia. Elokuussa juoksin tähän mennessä vuoden toiseksi suurimmat juoksukilometrit. Kokonaisuudessaa liikuntakilometrejä kertyi elokuuhun 242 ja aikaa liikkumiseen 32 tuntia ja 25 minuuttia. Elokuun viimeinenkin viikko oli ihanan lämmin ja upeat juoksukelit suorastaan vaativat juoksemaan. 

Maanantaina kävin juoksemassa mukavan pienen lenkin (1:12:40, 10.83, avg 136 bpm). Ajattelin sen olevan viimeinen hyvinkin lyhennetty pitkis, mutta viikon edetessä huomasin, että kyllähän niitä lenkkejä tähänkin viikkoon vielä tuli useampia.

Tiistaina tein kotijumpan, joka oli pääasiassa keskivartalotreeniä (31:06, avg 103 bpm) ja keskiviikkona kävin hyvin pitkästä aikaa sauvakävelyllä (1:38:11, 9.57 km, avg 111 bpm) nauttimassa upeasta elokuun illasta ja auringonlaskusta. 

Torstaina oli lepopäivä ja perjantaina oli suunnitelmissa salipäivä, mutta niin vain upea ilma veti taas poluille nautiskelemaan syksyisestä metsästä (1:24:21, 11.1 km, avg 138 bpm).

Lauantai meni autoillessa Kajaanista Ouluun ja takaisin. Esikoisen balettiharrastus vaati meidät kärkitossujen ostoreissulle. 

Sunnuntaille ei ollut suunnitelmissa lenkkiä, mutta en voinut vastustaa upeaa auringon paistetta, vaan kävin taas polkuilemassa lähimaastossa (1:33:21, 12.02 km, avg 143 bpm). 

Juoksua tälle viikolle on tullut 34 kilometriä, kokonaiskilometrit viikolle ovat 43.5, kun otetaan mukaan sauvakävelykin. Aikaa liikkumiseen olen käyttänyt kuusi tuntia ja 19 minuuttia, olen alkanut jo kevennellä kohti ensi viikon lauantain 57 kilometrin polkujuoksukisaa, Vuokatti Trail Challengea.

Ensi viikolla pyrin pitämään lenkit lyhyinä ja kevyinä, nyt enää pidetään virettä yllä ja kasvatetaan juoksuintoa lauantain kisaan. 

- Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua tai ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Bloglovin' -sivustoilla. Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä: 

FacebookInstagramTwitter ja YouTube

Kommentoi