Lomailua ja remppaa viikolla 27

Lomalaisen viikot tuntuvat kovin kiireisiltä – olin tällekin viikolle hommannut itselleni pientä pintaremonttia, josta tuli vähän isompi juttu, kuin olin aluksi ajatellut, joten tekemistä on riittänyt koko viikoksi.

Maanantaina  piti olla lepopäivä rankan edellisen juoksuviikon jälkeen, mutta ystävä, joka oli lähdössä reissuun, halusi käydä aamulenkillä, joten en oikein voinut kieltäytyä juoksuseurasta (1:26:04, 12.01 km, avg 133). Olikin oikein mukavaa juosta pitkästä aikaa ystävän kanssa ja vaihtaa samalla päällimmäiset kuulumiset. Tiistaina pidin juoksusta  lepoa, olen intoutunut huonejärjestyksen muututtua vähän pintaremppailemaan, joten päivä meni tapetteja repiessä ja ruohoa leikatessa (1:00:05, avg 107 bpm).

Keskiviikkona kävin leppoisalla peruskuntohölkällä (1:19:30, 11.02 km, avg 126 bpm) ja illalla venyttelin remppahommista ja juoksusta rasittuneita lihaksia. Päivällä kävin lasten kanssa torilla, jossa yllättäen tapasin Kainuun rastiviikkojen välipäivää viettävän Eijan, joka on tullut sometutuksi ja  olemme joskus tavanneet myös polkujuoksutapahtumassa. Olipa mukava vaihtaa kuulumiset, ehkä tapaamme Nuts Ylläs-Pallaksellakin. Eija tosin on 105 kilometrin matkalla jopa podiumkarkeloissa, toisin kuin minä… Matka on lyhyempi ja podiumpaikat kaukana 😜 Eijan monipuolisista liikuntaharrastuksista voit lukea hänen blogistaan täältä.

Torstai meni pääosin remonttihommissa, kävimme  kuitenkin haistelemassa Kainuun rastiviikkojen tunnelmaa Sotkamossa ja lapset uskaltautuivat jopa uimaan Hiukan rannalla. Aurinko lämmitti mukavasti, mutta tuuli oli niin kylmä, että itse en uskaltautunut veteen.

Perjantaiksi suunnittelin juoksun ja ulkosalin yhdistelmää. Kajaanin uusi ja hieno ulkosali on Kajaanihallin yhteydessä, jossa järjestettiin viikonloppuna Lammen loiskeet -musiikkitapahtuma, en siis päässyt alueelle testaamaan laitteita, joten pelkäksi juoksuksihan se sitten meni (1:29:38, 12.5 km, avg 127 bpm).

Lauantaina sain vihdoin makuuhuoneemme maalaamisen valmiiksi ja sunnuntaina vuorossa oli hieman nopeatahtisempi lenkki, halusin testata ennen seuraavan perjantain polku-ultraa miltä hieman kovempi meno tuntuu ja aivan mukavaltahan se näin lyhykäisesti tuntui (32:56, 6.02 km, avg 153 bpm). Samalla testasin vielä kisakenkiä ja luulen, että lähden juoksemaan 55 kilometrin matkaa Salomonin S/Lab Ultra 2:lla.

Jaloilla oloa ja touhuilua tähän viikkoon on kertynyt hurjasti tuon pintarempan vuoksi. Juoksukilometrejäkin on kertynyt 43.1 ja aikaa liikuntaan olen käyttänyt 6 tuntia ja 54 minuuttia. Tiistaina tämä karavaani suuntaa nokkansa kohti pohjoista ja Muoniota, jospa saisin ennen kisarapsaa postattua jotakin, tunnelmaa kisapaikoilla tulee ainakin Instastoryyn, joten nappaa ainakin Instatili seurantaan 👇

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä – Facebook // Instagram // Twitter // 

hyvinvointi terveys oma-elama liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *