Marraskuun mietelmät

Marraskuu, murroskuu – pienoinen sellainen juoksuharrastuksessani. Toisin kuin instassa riemuitsin, ei juoksukilometrejä tullut aivan niin ”paljon” (123.7 km), vaan mukaan oli lipsahtanut myös kävelykilometrit, joita oli naurettavat 11.9 km ;). Reilun viikon liikuntatauon (flunssa) vuoksi liikuntatuntejakin kertyi vaivaiset 23 tuntia ja 11 minuuttia. Suunnitelmat oli hiukan toisenlaiset. Alkukuusta himmailin hieman treenejä, koska olin osallistumassa 12 tunnin juoksuun Joensuussa 17.-18.11 välisenä yönä. Toipilaana en kuitenkaan tuohon raastoon lähtenyt ja olen nyt jo äärimmäisen ylpeä viisaasta päätöksestäni. Tuntuu jopa, että olen ”noussut” omassa kategoriassani ”enemmän innokas kuin älykäs” -höseltäjästä älykkäämmältä liikkumisen tasolle – voisiko sitä jopa kutsua ”harkitsevaa toimintaa” -tasoksi… :). 

Marraskuussa kalenteriin kertyi siis 22 harjoituskertaa ja Polar Flown statistiikka kertoo, että treeni on mennyt kerrankin oikeille sykealueille, sykealueiden kuvaaja on oikeasti pyramidimainen ja alin sykealue, se peruskestävyystaso, jolle kunto rakennetaan on saanut vahvistusta, hyvä minä 🙂

06B8CAEA-51F2-4ABE-969C-564ACC43FE95.jpeg

Tästä on mukava lähteä jatkamaan kohti uusia suunnitelmia ja ensi kevään tuulia.

Marraskuun juoksutunnelmin, mukavaa alkanutta joulukuuta. Kuinka sinun marraskuu meni? 

C0E16608-7C1E-4647-9B22-0D698F32415A.jpeg

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua tai ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Bloglovin’ -sivustoilla. 

Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä – FacebookInstagramTwitterYouTube

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *