Matkalaisen kevyt viikko viikolla 41

Kirjoittelen tekstiä teille Teneriffalta 🏖️. Alkuviikko meni arjen pyörityksessä ja pakkaillessa. Olimme ensimmäistä kertaa koko kolmen lapsen perheellä lähdössä ”aurinkollomalle”, joten pakkaaminenkin oli varsinainen operaatio 😅.

Maanantaina on yleensä lepopäivä juoksusta, mutta tällä viikolla niin sanottuja lepopäiviä tulee useita matkan vuoksi, joten kävin nyt, kun siihen oli mahdollisuus, kevyellä lenkillä (55:41, 7.58 km, avg 133 bpm).

Tiistaina oli taas aikaa vain lyhyelle lenkille (50:02, 6.78 km, avg 136 bpm) ja keskiviikkona vielä lyhyempään (18:50, 2.76 km, avg 139 bpm).

Torstai puolestaan meni autoillessa Kajaanista Vantaalle. Perjantaina lento lähti aamutuimaan kohti Teneriffaa. Osaksi lomakohteeksi valikoitui Teneriffa, sen upean luonnon ja Espanjan korkeimman vuoren, Pico Del Teiden vuoksi. Unelmissa olisi päästä juoksemaan noihin maastoihin, mutta todellisuudessa perhelomalla päivän juoksuvaelluksiin ei ikävä kyllä ole mahdollisuutta. Haluan lomalla viettää aikaa myös lasten kanssa, joten lenkit saattavat jäädä turistijuoksenteluksi lähiseuduilla, mahtavaa silti sekin. Ainakaan kylmä ei kangista heti ulos astuessa. Lentokoneen kaartaessa kohti kenttää, näimme jo pilvien yläpuolella majesteetillisen Teiden tulivuoren.

Lauantaina lähdin ennen aamupalaa lenkille tutustumaan  Los Gigantesin kaupunkiin (35:02, 4.32 km, avg 128 bpm). Täällä pikkukaupungit ovat niin kiinni kasvaneet ettei niitä edes erota toisistaan. Kävimme koko perheellä myös päivän aikana uimassa läheisessä merivesialtaassa, johon on rakennettu niin sanottu suojavalli suojaamaan isoimmilta aalloilta.

Sunnuntaiaamuna löysin juoksureitin rantoja pitkin kulkevan bulevardin kautta pitkälle seuraaviin kyliin. Matka taittui tosin varsin hitaasti, kun piti pysähdellä kuvaamaan ja ihastelemaan vähän jokaista maisemaa matkan varrella (55.32, 7.5 km, avg 132 bpm).

Kilometrejä viikkoon on kertynyt vain 29 ja liikuntatuntejakin tosi niukasti, hieman reilu kolme ja puoli tuntia. Ensi viikolla lomailu jatkuu, toivottavasti pääsemme ainakin ihastelemaan Teideä vähän lähempää ja ehkä jopa juoksemaan muutaman kilometrin Teiden rinteillä. Jospa saisin kirjoitettua jonkun juoksureitin kuvauksenkin, jää nähtäväksi.

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä – Facebook // Instagram // Twitter // 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *