Rentoa löysäilyä viikolla 46


Olen viettänyt toista ylimenokauden viikkoa ja ihmetellyt sitä, miten nopeasti aika kuluu kaikkea touhuille ja miten helposti juoksemisen voi vain jättää tekemättä, sen juurikaan vaikuttamatta elämän rytmiin. Toki olen käynyt salilla ja kävelemässä, joten aikaa liikkumiseen olen kyllä viikon aikana käyttänyt, jote  erityisen paljn yliäääräistä aikaa johonkin muuhun ei ole jäänyt. Mietin, olisiko pitänyt ottaa vielä rennommin liikkumisen osalta, mutta sitten olisin kyllä mökkihöperöitynyt kokonaan. Kova ikävä juoksua on kyllä ollut ja olen parilla lenkillä ottanut muutaman juoksuaskeleen.

Maanantaina pidin liikunnasta lepopäivän, töitten jälkeen kuljettelin lapsi treeneihin ja nautin neulomsisesta kaiken muun säätämisen lisäksi. Tiistaina kävin leppoisalla kävelylenkillä  (1:41:12, 10 km, avg 101 bpm), joka oli samalla varsinainen coretreeni, koska tiet ja varsinkin polut olivat jäisen liukkaat.

Keskiviikkona lyhyt kävely (25:31, 2.46 km, avg 94 bpm) oli alkuverryttelynä salitreenille (1:02:40, avg 94 bpm). Salitreenissä pääpaino on jalkojen voimatreenissä, kyykyssä, yhden jalan maastavedossa ja pohjejoustossa istuen pohjekoneessa. Loppuverkkan tein kävellen kotiin (17:02, 1.68 km, avg  99 bpm). Viikkoon mahtui toinenkin lepopäivä, joka tälle viikolle sattui torstaille, koska päivään tuli niin paljon muita menoja etten vain yksinkertaisesti ehtinyt kävelylle.

Perjantaina kävin aamupäivästä tekemässä salitreenin (1:12:43, avg 113 bpm) ja iltasella lapsen kaverisynttäreiden jälkeen (joita nyt vihdoin ja viimein päästiin viettämään) kävin tuulettumassa mukavalla iltakävelyllä (1:36:56, 9.24 km, avg 108 bpm). VIikonloppuun suunnittelin pidempiä treenejä,mutta oli kotona neljästään lasten kassa, joten jotenkin se aika vain hurahti kaikenlaiseen muuhuntouhuiluun eikä varinaista pitkistä viikkoon tullut ollenkaan.

Lauantaina  kävin sauvakävelyllä poluilla (1:21:03, 8.34 km, avg 119 bpm) ja sunnuntaina tavallisella rennolla kävelyllä (1:20:04, 8.94 km, avg 112 bpm). Sain viikonlopun aikana neulomuksia edistettyä ja opiskelujakin olen kuitenkin saanut eteenpäin, joten aika paljon kaikkea muutakin touhua viikonloppuun on siis mahtunut. Viikon kilometrit olivat kokonaisuudessaan 40.7 kilometriä ja aikaa liikkumiseen käytin noin yhdeksän tuntia. Varsin tavallisen aktiivinen viikko siis takana. Tämä seurava viikko olisi sitten paluuviikko juoksetreenin pariin, joska en aloittaisi aivan saman tien töydellä viikolla, vaan saisin hieman hillittyä itseäni, että paluu juoksuu tapahtuisi vähitellen. Joka tapauksessa odotan juoksulenkkejä innolla 😄.

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja Instagram-tiliä sekä ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

hyvinvointi liikunta terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *