Sitä saa mitä tilaa!

Viime tiistaina yhteislenkin ja heippojen jälkeen huusin vielä porukalle, että milloinkas meillä on seuraavat ylämäkitreenit… Sitäpä ei tarvinnut kauan odottaa, sitä saa mitä tilaa 🙂

Mäkitreeniksi oli kehitelty 5 x n. 1000 metriä, jossa nousumetrejä kilometrillä oli suurin piirten 70 metriä, kuulemma. En aivan ehtinyt alkuverryttelyyn, kun olin lapsen kanssa tutustumassa uuteen kouluun ja musiikkiluokkaan (oli muuten jotenkin koskettava tilaisuus, tämä mamma meinas parkua ääneen…).  Takaisin itse asiaan, siis onhan sitä ennenkin ilman lämppäreitä vedetty, joten mikäs siinä sitten, eiku viivan taakse ja menoksi. Reitti kulki kilometrin ylös osin hiekkatietä, tienviertä, pikku pätkä asfalttia ja polkuja ja samaa reittiä palattiin hölkytellen alas. Tarkoituksena oli ettei alamäkiosuudessakaan syke laskisi liikaa, sehän ei toki minulle ole mikään ongelma.

Ensimmäiset kolme nousua tuntui lähinnä keuhkoissa, kylmältä ja karhealta… olisikohan flunssa yrittämässä? Älä tule paha flunssa; vitamiinit ja inkivääri kehiin! 

Kuvassa pieni loppupyrähdys ja Eino Leino 🙂

Collage 2017-05-09 21_51_01.jpg

Juoksu kulki eikä eilinen himpun verran yli yhdeksäntoistakilsan pk-pitkis tuntunut ihme kyllä jaloissa oikeastaan laisinkaan. Tai sitten tuntui, neljännessä nousussa jalkoja alkoi hapottaa oikein kunnolla muutaman sadan metrin jälkeen, mutta pienen tasapätkän jälkeen jalat alkoivat toimia ja taas mentiin. Sain koko ajan pidettyä vauhtia kuitenkin yllä, eikä kävely käynyt mielessäkään. Vasta neljännen kiekan alamäkeä lasketellessa muistin sen eilisen pitkiksen ja siitä hämmästyneenä oikein ihmettelin, että miten tämä silti kulkee näin näppärästi. Viidennen ylämäen yritin vetää kaiken antaen, mutta en saanut sykkeitä enää nousemaan enempää, vaikka kovasti yritin.

Kerta kaikkiaan joka tapauksessa mahtava treeni! 

Matkaa koko treenille kertyi yhteensä 11.28 kilometriä ja aikaa meni 1:09:51, josta kyllä osa lähdön tunnelmmista nauttiessa, kun en muistanut laittaa kelloa tauolle. Keskisyke oli 157 ja maksimi 175. 

Alapuolella vielä muutama käppyrä niistä kiinnostuneille 🙂

IMG_1140.JPG

On aivan mahtavaa, kun joskus saa vedellä kovaa ja kunnolla 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa ja tiukkoja treenejä!

Seuraa: blogit.fibloglovin’FacebookInstagram

 

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *