Sudion Black Week ja 48 tunnin superale!

Kaupallinen yhteistyö: Sudio

Black Friday – vai onko se kuitenkin Black November? Black Friday mainoksia on tullut jo pitkään, lähes koko marraskuun ajan. Virallisestihan tämä kyseinen kaupallinen alejuhla on kai tulevana perjantaina ja usein myös koko tämä viikko on alekoodien juhla-aikaa.

Minullakin on nyt osani tässä alejuhlan ruljanssissa 😃. Olen jo useamman kerran tehnyt yhteistyötä laadukkaita kuulokkeita valmistavan Sudion kanssa ja jo se kertoo siitä, että olen  ollut todella tyytyväinen Sudion langattomiin nappikuulokkeisiin, joita saan nyt myös suositella sinulle. Itse olen langattomien kuulokkeiden suurkuluttaja, juoksen lähes kaikki lenkkini kuulokkeet korvilla, juostessa kuuntelen todella usein äänikirjoja, podcasteja, Yle Areenan kuunnelmia ja asiaohjelmia sekä joskus musiikkiakin.

Jo aikaisemmin Instagramin puolella kehumistani, äänenlaadultaan aivan ylivertaisista Sudion E2 langattomista nappikuulokkeista on tässä alekampanjassa  ensimmäistä kertaa julkaisemisen jälkeen 25 %:n alennus 😍. Erityisesti musiikkia kuunnellessa E2 kuulokkeiden äänenlaatu (spatial audio) on aivan todella huikea.

Sudion Black Friday-kampanja on voimassa siis koko viikon (21.-27.11.2022), jolloin Sudion koko tuotevalikoimasta on voimassa 25 %:n alennus. Erikseen saan kertoa jo hieman etukäteen, että verkkokaupassa on superale 48 tuntia, alkaen huomisesta (23.11.2022), jolloin Sudion kuulokkeista on alennuksia jopa 50 %:n asti! Tilaaminen on turvallista erityisesti  nyt siitä syystä, että marraskuussa tilatuilla tuotteilla on ilmainen palautus jopa 60 päivän ajan. Pääset tutustumaan ja tilaamaan tuotteita Sudion verkkokaupasta, linkki verkkokauppaan löytyy myös täältä.

Nyt olen testaillut Sudion T2 langattomia nappikuulokkeita, jotka ovat hikoilu- ja roiskesuojatut, joten ne soveltuvat oikein hyvin aktiiviseen elämään ja urheiluun. Kuulokkeissa on aktiivinen vastamelutoiminto, sekä reilun 7 tunnin akunkesto yhdellä latauksella ja jopa 35 tunnin toiminta-aika lautauskotelon avulla. Nämä kuulokkeet todella sujahtavat paikalleen ja kuulokkeiden mukana tulee useita eri kokoisia tulppia, joiden avulla kuulokkeille löytyy omaan korvaan istuva tulppa. Hyvä huomio on se, että korvat voivat olla eri kokoisia, joten sama tulppakoko ei välttämättä ole oikea molempiin kuulokkeisiin.

Alejuhlien humua viikkoon,

-Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja Instagram-tiliä sekä ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.


blogit-150x60.png

hyvinvointi suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *