Uuden blogialustan opettelua…

Olette ehkä huomanneet, että blogin ulkoasu on muuttunut 😅 – lily.fi:n blogit ovat siirtyneet uudelle alustalle WordPressiin ja blogipostausten kirjoittaminen on muuttunut aika lailla. Suunnitteilla on useampikin postaus, mutta tällä hetkellä aikaa menee uuden blogialustan toiminnan opetteluun.

Uudistukset eivät tokikaan ole haitaksi, varmasti tähän muutokseen on erittäin hyvät syyt, mutta aina uuden opettelu ei ole niin yksinkertaista. Onneksi toimitus on muistanut meitä bloggaajia artikkeleilla, oikeastaan tutoriaaleilla, jotta voisimme oppia uuden alustan toiminnan mahdollisimman kivuttomasti. Aikaa se toki vie, varsinkin kun haluaisin saada uuden alustan kohtuullisen hyvin haltuun heti alusta alkaen.

Mitä muutoksia uusi alusta ja uusi ulkoasu teille lukijoille sitten tarkoittaa? Helpompaa käytettävyyttä mobiililaitteissa ainakin. Aikaisempi sivupalkki löytyy nyt blogin yläosasta – niin sanottuna yläpalkkina, sinne olen laittanut blogin esittelyn, suoria linkkejä kisarapsoihin ja sieltä löytyy myös linkkejä aikaisempiin postauksiin. Liikuttamalla yläpalkkia vasemmalle, löytyy myös arkisto,josta pääsee kaikkiin blogipostauksiin, yläpalkin kautta löydätte myös blogin Instagram- ja Facebook-tileille.

Alan nyt itse vielä ihmetellä uuden alustan mahdollisuuksia, toivottavasti pääsen kohtuullisen nopeasti sinuiksi tämän uuden systeemin kanssa ja saan uusia postauksia eetteriin mahdollisimman pian 👍

-Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Bloglovin’ -sivustoilla.

Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä – FacebookInstagramTwitterYouTube

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *