Voitin arvonnassa juoksuvalmennuksen kuukaudeksi!

Osallistuin Instagram-arvontaan, jossa Liitävät Lenkkarit – Niko arpoi kuukauden juoksuvalmennuksen seuraajiensa kesken. Hämmästykseni arpaonni suosi minua ja olen nyt seuraavat neljä viikkoa Nikon valmennettavana 🤩.

Vaikka neljä viikkoa on todella lyhyt aika juoksuvalmennukseen, odottelen mielenkiinnolla, miten valmennus muuttaa omaa treenaamista näin peruskuntokaudella ja mitä uutta saan oivaltaa valmennuksen aikana. Olen jo hieman tutkaillut ensi viikon ohjelmaa ja oikein mukavalta näyttää 👍🏻.

On mahtavaa lähteä jatkamaan juoksua kahden viikon ylimenokauden jälkeen. Intoa on enemmän kuin järkeä, joten tähän vaiheeseen onkin todella hyvä, että valmentaja pitää treenimäärän kohtuullisena ja suitsii intoani lähteä saman tien laukalle 😬.

Tällä viikolla olen ottanut siis edelleen rennosti ilman juoksua, liikuntaa (kävelyä, sauvakävelyä, pyöräilyä, coretreeniä ja lihaskuntoharjoittelua) viikkoon on kertynyt 5 tuntia ja 45 minuuttia ja kilometrejä himpun vajaa 38 kilometriä. Tänään otin jopa muutaman juoksuaskeleen kävelylenkillä, niin innokkaasti odotan tulevan viikon juoksuja. Nyt alkaa olla siis jo melkein mahdoton vastustaa juoksua, onneksi jo heti maanantaina saan lähteä lenkille ohjelmaakin mukaan!

Lempeää marraskuuta toivotellen,

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja Instagram-tiliä  sekä ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *